cl 55 basmıs basmasa enes ustune cıkar adamın yani ne sacma yorumlar yapıyorsunuz arkadas masallah enes
cl 55 basmıs basmasa enes ustune cıkar adamın yani ne sacma yorumlar yapıyorsunuz arkadas masallah enes
S2000 turbo
youtube gibi en saçma konularda, alakasız videolarda bile kavgaya etmeye başladık arkadaşlar
Built to fall....
Enes olm demek benim EZN ile ben bu Mersonun 2 boy gerisinden gidermişimGerçi ben kullanırsam süper vites atışlarımla 4 boy filan olur
Maşallah kardeşim. BA tayyar tayyarların en güzeli.
adamın haberi yok sanırım kapıştığınızdan hahaha![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Enes bi video koydun karıştı ortalıkherkes burda neyin ne olduğunu biliyor hangi araba kime neye ne yapar, yaz dönemi milletin işi gücü azaldı forumda can sıkıntısına abuk subuk yorumlar yazılmaya başlandı genel olarak.
Maaşallah enes arabana, sende hakkıyla kullanıyorsun.
Maşallah Enes
araban gerçekten guzel gıdıyor
uzun yolda denk gelınebılıyor
elbette adamın yanına gelıo 3 korna yapıp gazlanacak halı yok
ondekı araba basar sende basarsın
gereksız yorum yapmak yerıne
maşallah denılebılecegını dusunuyorum![]()
Yok yok merso kesin basmamıştır. Kaç paralık araba hem![]()
Maşallah kardeşime. Allah kaza bela vermesin.
amma haset adam var ortalıkta ya
CL arka cama düştüğü zaman fark bi anda açılıyor, buda demektir ki o ana kadar asılıyor gaza ama baktı geçiliyor bırakmış gazı
BA'yada sürücüsünede maşallah, şurda pztesi sendromu yaşarken ii geldi farklı bir video![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
iyi olmuş artistik yapan gurbetçilere bende karşıyım ahahahahaasevmediğiniz almancı akrabanız mı var arayın typerla tokatlayalım kendine gelsin ahahaha
![]()
masallah enes en sevdıgım seydır yolculuk esnasında basıp gecmek![]()
www.honda-tech.com
Zor şeyler değil amg geçilmez diye birşey yok.. Maksat muhabbet yolda giderken eğlencesine bastık.Çok ciddiye almayın herşeyi mutlu olamazsınız :![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)