hak ettin kanka allah daha iyi dereceleri nasip eder inşallah
varya biz senden daha daha çok sevindik ponpon kızlar gibi start da birbirimize sarılıyorduk![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
sevincinde haklısın beee hilmi , geldiğinde bizde alkışladık seniii
cam acısı cook güsel son ses izledim valahi iş yerinde lunc sesi kulağımın pasını aldı resmen
geLsin hayat biLdiği gibi.......
Rpm Race Events......
Masallah harbiden, iceriden cekilince hulk un ciddiyeti daha iyi belli olmus. Valla fena gerilim oluyo ya insanda sonrasinda boyle sevinmemek imkansiz![]()
tek kelimeyle harika bu kadar sağlam ve keyif verici bir arac olamaz emeğinize sağlık kazsız belasız
maşallah moruk yalnız zalımsın o nasıl geliş 3 tebıde su vızıltı amma kafa yoruo benzın pompasımı o
![]()
Tebrik ederim hilmi cok guzel bir yaris cikartmissin. 3. Viteste cok fena geliyor arkadan![]()
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Hİlmi bence bidahaki yarışa 3. vites 28 psi 4. vites 36 psi bas farkında değilsin ama 2. vitesin ortalarında tutunuyorsun
Korhan teşekkürler
Murat o vızıltı pompanın sadece teki henüz ötekisi çalışmıyorama ben cok memnunum o sesten cünkü şanzumanın sesini sıfıra indiriyor içerde
Tolgacım bende öle düşünüyorum ilk 2 vites yerine oturdu diyebiliriz bu yarışta gördügümüz kadarı ile bundan sonraki yarışa inşallah 3 ncü ve 4 ncü viteste hem daha yüksek basınc hem kendi üretimimiz olan 108 oktan yakıt hemde Nos kullanmayı düşünüyorum inşallah
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Maşallah hacı abi 3. vites çok Gaddar![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Netten kalkıştaki farkın bu kadar olduğu görülmüyordu
Tabi arkadan gelip bu şekil geçişin
maşallah
maşallah bence hakedilmiş bi sevinç ilk 2 viteste subaru öyle bi gidiyo ki sanki yetişmek imkansız ama 3e çekince hulkun ne kadar zalım gittiği de görülüyor![]()
bız slickleri takmadık. cunku 12-13 sanıye grubunun en ıyısı ıdık. ve kupaya oynadık. 11 lerde olsaydık 1.lık gelmıcektı. slıcklerle tahmınım 12.107 yaptıgımız sureyı 11.9 lara tasırdık. ama bu sadece bır tahmın aksı durumda soz konusu olabılır. deneme yapmadan hıcbırsey netlesmez. ınsallah suremızı gelsıtırıcez.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)