harika çekim çok keyifli bir video olmuş defalarca izledim HULK maşallahı hakediyor MAŞALLAH
harika çekim çok keyifli bir video olmuş defalarca izledim HULK maşallahı hakediyor MAŞALLAH
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
cok keyifli bir çekim ve harika bir araç gerçekten.. takdiri hak ediyorsunuz.. pilotaj da herşeyi anlatıyor.. bir turbo k20 ancak bu kadar güzel kaldırılır ancak bu kadar güzel vites atılır.. helal olsun..
Çekimde çok güzel yarışta araçta. Sizi tebrik ve taktir ediyorum gerçekten arabayı yapıp garajda yatırmak yerine, sonuna kadar hertürlü keyfini çıkarıyorsunuz. Allah daha iyilerini güzellerini nasip eder inşallah. Maşşallah süphanallah.
cok fena sesmasallah diyelim
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
maşallah abi tebrik ederim,Hulk çok başarılı,başarılarının devamını dilerim,
ayrıca çok keyifli bir video teşekkür ederim![]()
maşşallah valla 3. viteste resmen olay bitiyo tebrikler![]()
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
kumsaldaydımm ızlerken kendım hırslandım vıtes hareketını taklıt edınce etrafımdakıler bana bı baska baktı![]()
Bu işi takip etmesem sanırım adınızı HULK'u tanımazdım.. Yaptığınız aracı neredeyse bu camianın içindeki herkes tanıor ve severek videosunu izlior... ama HULK bi yana şu yaptıgınız yorum gercekden takdir edilcek bi durum.. yarıs yapılır kazanılır kaybedilir ama cogu insan boyle bi yorum'u aklının ucuna bile getirmez... Tekrardan tebrikler başarılarınız dewamı dilegiyle...
☻/
/▌
/ \
Maşallah tebrik ederim.
Çok güzel bir video olmuş..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)