Çok iyi video ama araç çok daha iyi maşallah
Printable View
Çok iyi video ama araç çok daha iyi maşallah
masallah hulka da size de iyi bir ikili olmuşsunuz nice rekorlara ve birinciliklere birsey sormak istiyorum kameranın araca takılıp çıkarılması kolay mı mesela sizden önce yarışan bazı arabalara da takılıp içten video çekimi olsa güzel olmaz mı farklı araçları içerden yarışırken görmek güzel olur düşüncesindeyim tabi takdir sizin bu konuda
Maşallah abi.. Gerçekten arabanın içindeymişim gibi hissettim :) Allah vites atışına,turbona, lastiklerine zeval vermesin.. :)
Birşey sorucam 1'de baya vakit kaybediyorsun 2 de kalktığında nasıl oluyor abi.. ?
video süper artık hep böyle videolar izliyelim,biraz daha aşağı alında daha iyi olmazmı kamera?
hulk'a söylencek yok zaten mükemmel maşallah
maşşallah. gerçekten sanki subi duruyo gibi kalmış
maşallah allah daha iyi süreleri görmeyi nasip etsin size uğraşıyorsunuz
Valla Hilmi dibim düştü, Allah kaza,bela, zeval vermesin. Güle güle, sorunsuz gazlamaya ve 1.'lere devam edersin inşallah :)
çekim çok güzel olmuş..canlı izlemenin keyfi bambaşka :) maşallah miniks :icon_tup:
kardeşim MAŞAALLAH,çok güzel,başka ne söylenirki.RABBİM o güzel gönlüne göre versin.AHMET kardeşiminde eline koluna sağlık,çok güzel soğutuyor.tam bir ekip çalışması ve işte buda karşılığı.ÖZGÜN kardeşiminde emeğine,yüreğine sağlık.helal olsun hepinize.
Abi siz alışkın olduğunuz için çok soğuk kanlı oluyorsunuz sanıyordumda , hiçte öyle değilmiş heyecanı adrenalini sonuna kadar yaşamışsın :D
Maşallah...
sağ koltuğuna oturup gidişini içinde yaşamak istediğim tek araç..Allah tekerinize taş değdirmesin gözden nazardan korusun..bir dahaki yarışa 2 paket mentollü sigara ile gelicem abi rahat rahat paket bitirebilirsiniz :)
Hey maşallah hilmi abi aracın çok güzel yürüyo allah kaza bela sorun yaşatmasın inşallah.Vites atışlarınızda çok iyi :)
maşallah araca binmiş kadar zevkli..
abi elinize emeğinize sağlık 41 kere maşallah
abi aracın lastık ebatını birazcık daha büyütülse sarma oranı daha azaltılmazmı ? tamamen amatör olarak soruyorum sorumu :)
3 vitesine gurban abi wuuuuuuuuuuuuuuuuuub subi yo ortalıkda :D