sürmeyi değilde yanında oturmayı isterdim o an. 41 kere maşallah hulka
Printable View
sürmeyi değilde yanında oturmayı isterdim o an. 41 kere maşallah hulka
MaşAllah subhanAllah :):):)
video çok güzel
bugüne kadar TR'de draglara ait izlediğim en güzel keyif verici video
Helal olsun, onca emek onca paradan sonra yakışır ;)
Bu arada Batu'nun imprezaya da maşallah, Mütewazı gücü ile maksimum performans gösterdi ;)
maşallah... çekimler de hulk da harikaydı. Allah emeğinizin karşılığını daima verir inşallah.
Kalkistan ziyade nedense donusteki 2-3-4'ten daha cok zevk aldim :D Cekim cok guzel elinize saglik
Yarisa gelmeden once Djarum Menthol alip gelecektim son anda vazgecmistim, hay kafama.. :D
ya o degılde o 3. vıtes nolacak yahu?:D:Dmasallah
maşallah. verilen emekler boşa gitmemiş ALLAH nazarlardan korusun
abi MAŞŞALAH DİYORUM YAHH
maşallah ALLAH nazardan saklasın videoyu seyrederken heyecanlandım sanki ben kullanıyomuşum gibi:)
asfalt agladi beee :) guzel gidiyor
maşallah allah nazarlardan korusun,harbi iyi yürümüş...
öldüren 3 :)
maşallah, Allah sorun yaşatmasın. :icon_tup:
namı deyer hulk, zamanında hulk olduğunu fakat gercekte görme sansım olmadığı bir araçtı ama artık son 2 yarışta akhisarda gelişinden gidişine yarışlarına kadar görebildim . önceleri düşünüyordum ne abartıyorlar bu arabayı bu kadfar diye ama gerrcekte görünce şimd i çok daha az abartıldıuğını düşünüyorum hulk hakkını veriyor
HULK o bir HALK kahramanı :) maşallah abi çok iyi yürümüş araç.
Allah nazarlardan saklasın , kaza bela vermesin Maşallah
Hilmi abi hakkını veriyorsun :)
Maşallah gercekten cok cok ıyı :)
Maşallah Allah tekerine zeval vermesin. 3.vitesteki geç basınç gelme olayı olmasa slicklere gerek kalmadan 11lere inecekmişin gibi duruyor abi. Kaskı çıkardıktan sonraki gazlaman muazzam 3te direk alıyor basınç en iyi koşun o oldu :)
Bu arada 2.viteste kalkınca lastik daha fazla döneceğinden aracın ilk tepkisi, ivmelenmesi daha az olur gibime geliyor abi 1 iyi slicklerle muazzam olur.