iila cıkıp vıdeo cektıreceksınız bana
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı iila cıkıp vıdeo cektıreceksınız bana Ibo olm sen de kurdun RS in tursusunu yatiriyosun aleti garajda Benim RS im olacak her hafta rollerim
alican maşallah..ama cok sarıyormu ne?
E adamın lastikler kabak
bütün yazılanları okudum uykum açıldı uşağum sen artık stok typer kovalamaya bak
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
3'e atarken daha tutunucak yerim kalmamıştı arkaya düşücektim az daha la Baksana video'da belli zaten
Dragger Nickli Üyeden Alıntı EMD insan değilsin
BoraRS Nickli Üyeden Alıntı E adamın lastikler kabak abi şu ana kdr dediklerinin hiç biri tutmadı nedir bu kıskançlık ahuazhazuh lastiklerimde yeni bu arada rahat ol
aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı alican maşallah..ama cok sarıyormu ne? normaldir sarması ztn araçta 1-2 yok 970 kg olunca öle oluo gerçi tek deildim 2 kişiydik
alican maşallah.ne zaman deniyoz
barnak bassam olurmu ?
Alicanrs Nickli Üyeden Alıntı abi şu ana kdr dediklerinin hiç biri tutmadı nedir bu kıskançlık ahuazhazuh lastiklerimde yeni bu arada rahat ol Senin arabanda gizli NOS var hadi bakalım bu da mı tutmadı
bora abi ne istiyosun bu rs çilerden
Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı alican maşallah.ne zaman deniyoz şansına küs abi arabayı sattım BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Senin arabanda gizli NOS var hadi bakalım bu da mı tutmadı tutmadı abi iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı bora abi ne istiyosun bu rs çilerden çekememezlik var zuahauah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları