MaşAllah...
MaşAllah...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
abi hadi buluşturalım şu dizelleri artık
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
37 sn de 0-160km yapmışım, çipli scenic 34 sn idi sanırım. İyi güzel sonuç benim için
Kaan olum ikinize sölüom, adaş madaş dinlemem alayınıza gider
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yaşasın dizel pavaa, anında org. oldu keşke bende izmirde olsam hep beraber denerdik![]()
Sıkıldık hep benzin hep benzin, ekonomik challenge
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
tago dizel var huzur var gazı oksayarak spec 15 tl 100 km
Ben okadar azını hiç görmedim
Benim kullanma stilimle yarım depo en fazla 400km
şimdi şehir trafiğine görede değişir mersin bi izmir kadar kalabalık değil, bide ben yazlıktan fln dönüyordum yani yol bayağı sakin ve uzundu bende sıkmadım gelirken bakalım tüketim ne olacak diye çok şaşırttı beni
Geçen sene maksimum menzilim 950km idi 1 depo ile. Ama tabi klima full açık.
çok iyi ya, ben rahat durmuyorum rahat dursam az yakacam şimdi bzn esiyo orj. döneyim tıs tıs gideyim diyorum bu seferde gönül el vermiyor 2.ci gün sıkılıyorum alıştığı miçin ilk powerbox vardı söktüm bunalıma girdim resmen söktükten sonra
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)