maşallah kardeşim cok guzel olmuş sorunsuz gunlerde bınersın İnşallah
maşallah kardeşim cok guzel olmuş sorunsuz gunlerde bınersın İnşallah
Dr.Ecu EcuTuning
TFSİ KİNG
maşallah arda iyi günlerde kullan inşallah
bu arada lütfü o nasıl vites atma şeklidirdedim viteç çubuğuyla birlikte kalacak elinde şimdi
![]()
Kanka masallah suphanallah mukemmel olmus. Kamera acisina bayildim haci. Lutfu tirsmisin sanki citir![]()
Ahmet
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
saol kardesım vıdeoda bı tek kendımı begenmedim
nasıl in diyim knka 1700 dolar bnde bu manıfoldu o paraya aldım bunu satmadan mumkun degıl yrn son kez yaptırcam
saol abi vites yavas atıorm deneme vs bıse olmadıgı ıcın ufak bır kere devır kestırıp ole atıyorum ama egzosttakı patlamalar cok net degıl
S2000 turbo
arda mükemmel olmuş bu yaaaaaaaa))))videolardaki basınc nedir.yaw çok güzel olmuş böyle resmen koltuğa perçinliyor sizi bu s2kt
)kamera açısı çok güzel ama kesinlikle kadran videosu bekliyorum.söyle güzel bir asvaltta 2.vitesten başlayıp 6. vites 240 gibi biten bir video çok iyi olur
)
Videodaki basinc 1.2 bar kardesim kamerayi kadranin oraya nasil sabitlicem bilmiorm ama en kotusu yanda oturana vericem elle cekicek bi sekilde zate videoda 4ncu vites bitio 5 yapiorm 200 km olmus oluyor zate kadran cekerim yakinda birde drift olabilir izmitin kaymak asfaltinda![]()
S2000 turbo
Yer sanırım topçular-eskihisar vapurundan yalovaya giden yol.Maşallah.Güzel eğlenceli alet bu go pro.
maşallah cok iyi ..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
maşallah çok güzel be.
olm lütfü kırıldım amk gülmekten okadar net çekiorki videoyu başlattım bi an harbiden bana bakış atıosun sandım sahshahsahs
senin o bakışlarını yerim ben![]()
sen de ne cevherler varmış
kullanımı nasıl 131 den kolaymı![]()
,
Saol bro 131 den kolay kullanımı yarın Cem'in oraya gidicez gelirsen görüşürüz
Go Pro Cekiyormu diye bakarken öyle çıkmisim![]()
maşallah güle güle kullanın kamera nın yeri de güzel olmuş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)