cem tebrıkler arastırman için
araç üzerindekilere göre mükemmel gidiyor o zmn![]()
cem tebrıkler arastırman için
araç üzerindekilere göre mükemmel gidiyor o zmn![]()
Bu kdr güçlü olup tutunması ciddi bir durum. Iyi bir lastik ve kaliteli asfaltla tutundu. Güzel viteste atıyor. Makinada yüklü ok ama o kamyonun geçi$ini biri açıklasın bana. Kamyondamı aynı süratle geliyordu.. Böyle bir geçme modeli yok![]()
Bencede video normal bazen cep tel ile çekince hızlandırılmış gibi oluyor.Kameranın kalitesi nekadar düşerse okdr hızlı gidiyoruş gibi gözüküyo.
Yine mustafanın arabayı kobay olarak kullanıcam ama sen bana bu jantın cep telefonu cekimiyle neden böle durdugunu acıkla görkem o zaman zaten o videoda o kadar hızlı giderken neden öyle gözüktügünü anlarsın.
Cep telefonu cekimiyle alakalı tamamen
http://img280.imageshack.us/img280/8...16large4xj.jpg
+1 IMPREZA MANIAC
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Ayrıca arkadaş yakında turboluyor süpris![]()
cemcim 3senedir kameralı cep telefonu kullanıyorum. vga lıdan 3.2mpxlisine kadar hepsiyle hareketli çekimlerim oldu. Photo çekim modunda bazıları hareketli objeleri yakalayamıyor ama videoda real time olduğu için çok fazla sağa sola veya yukarı a$ağı sallamadığın sürece görüntüyü saçma saapan kaçırmıyor. Bu kamyonun geçi$i çok garip. Olabileceğindende hızlı yani. Yinede adama helal olsun az parçayla çok yürütmü$ aracını
170 km hız ile gidiş-geliş yolda gidiyosun kamyonda 100km hızla geliyo düşün
170 km az bi hız deil yani ve baya yakın geçiolar o şaşırtıo seni![]()
zuhahuaha kadran hatası vardır TYPER DA KİM![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
bu typer sıkıyorsa gelsin bolu dagında gitsin böyle ...![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Yine Portekiz yine bir CTR yine bir kadranı bitirme videosu. Bu portekizin havasından suyundan mı nedir anlamadım. CTR lere yarıyor![]()
http://www.youtube.com/watch?v=971wpE1DdAE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)