TurboKVB - Focus ST Deneme Videoları İçin Tıklayınız
Printable View
İlk fırsatta AStrayla deniyince tekrar daha net konusucam.
Biz genelde mavişehirde takılıyoruz. denemeyle falan çok işimiz olmaz amacımız sadece aracın durumunu netleştirmek istiyoruz
Kanka misafirim geldi, Astra gelemedi, Emrecanlada bostanlıda bulusup bi denedik. 10dakika anca durduk yani ta ordan gelmeni istemedim. Şu yazılımlı nasıl yazılımsız nasıl işini netleştirince bi st bulup güzel bir deneme yaparız yine.
Ben kıçımın altındaki araçtaki aradaki negatif farkı hissediyorum ama dediğim gibi sadece hissedebiliyorum, somut bir örnek olsun elimdeki net konuşabileyim. Belki bizim aracımızda sorun vardır diyorum hala Astrayla deneyip görcez. şimdi birşey söyleyip kimseyi haksız yere zan altında bırakmak istemem.
anladım kardeşim . zaten araç stock oğlu stock b5 1.8 125 ps atmo :) benimde amacım aracın nasıl gittiğini görmek yoksa geçtik geçildik muabbeti yapacak değilim.ayrıca üzerinde emeğim yokki hırs yapıp geçmeye çalışayım :D zatn normal şartlarda boy boy koyman lazım. tabi st de gerçekten problem yoksa ...
focus gene gitmesi gerektiği kadar gitmiş çok öyle ultra perf. bi araç değilki ztn, gene iyi yürümüş diye düşünüyorum, deneyenlerin ayağına sağlık
afr yi görmeden bnce yazılım çip vss saçma geliyor bana çünki bi anlamı yok yaptığın işe yarıyormuu yatamıyormuu göremiyorsun
Dedigin gibi hersey yolunda olsa; chip+cai+kat iptaliyle 15-20hp arasi almasi gerekiyor. Ama videoya gore gic 145lik bir focus gibi yurumuyor. Yazilimi sildirtip orjinale donduk serviste. Orjinalde ayni bilemedin biraz daha iyi gibi geliyor. Ama iste astrayla tekrar ayni sartlarda denemeden birsey yazmam yada demem dogru olmaz. Suan kat iptali ve filtreli olarak turbo getz le yuruttuk 160a kadar arkasindan ayrilmadik cok fazla ama ustune zaten yetismemiz imkansiz focusun ne oldugu belli sonucta. Focusun suanki (katiptali ve cai li) performasi olmasi gerektigi gibi gibi. Kiyas yapabilcek bir arac bulur bulmaz dener anlariz zaten ona gore degerlendiririz.
kardeşim 3 sayfa oldu herkes bişey söylüyorda bencede yaklaşık 150 bg ye yakın bi st de bole gıtmez kağnı gibi resmen bunda var bişey . tamam st ler aman aman gitmiyorda bukadar da olmaz yani . getz i geçme imkanın yok hafif ve turbolu zaten ama stock astrayı geçmen lazımdı hem ağır hemde öle TSİ tarzı bi gidişi yok astralar biraz eco motor kalıyo
ayrıca st araç bulursam getireyım gerci etrafta hiç st yok bizim buralarda
ha bişsey daha zetec motor lar ne yapılsa randıman vermıyo bu bi gerçek motora dokunup ta ahım şahım güç alan yok. arakadaşın dediği gibi afr yi görmeden sağlıklı gidip gitmediğini anlayamassın anca böle oldumu olmadımı diye düşünürsün. eğer stock binmekse bilememde biraz zevkini alayım dersen bi wideband al ve sonra tekrar yazılım yaptır lpg yide afr ayaralrına göre kalibre ettir
Dostum bende 145 QV var150'lik. 1240kg +lpg:D suan sadece filtre ve egzoz var.Sanki benim qv'de biraz nazlı gibi:confused: istersen bi ara deneyebiliriz ikimiz içinde deneme şansı olur belki seninde aklındaki:confused:netleşir.Ben hatay tarafında oturuyorum bi yerde buluşup bikaç muhabbet üstü deneme yapabiliriz.Özellikle önümüzdeki hafta içinde olursa harika olur.
Yok artık daha neler:D:Dfazla ağırım;)Valla dostum bi sorun var sankiyaa sıkıntılı gidiyor:beuj:
bu arada Q4 kokuları alıyorum:D
astraya maşallah gerçekten, içinde olmasa bile kamera, gidişindeki kararlılık belli, sağlıklı yürüyor, ama bende focustan daha yüksek performans bekliyorum, bence bi yerlerde ufak tefek sorunlar var, lpg de ve benzinde aynı gitmesini doğal karşılayamıyorum, bence gideri bu değil focusun, son olarakta lpg nin araçlara zarar verdiğini savunuyorum hala