|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Getz 1.3 - Turbo
|
Bu başlık birçok arkadaş tarafından bekleniyordu.. Aracımızın ilk rolling videosu vatana millete hayırlı olsun
![]() Denemeler için Fusion35 Onur'a ve araç sahibi abimize çok teşekkür ederim. Umarım keyif almışlardır. İlk videoda IAT'nin aşırı yüksek olması nedeniyle araç tam performansını vermiyor, 150 gibi bırakıyorum. İkinci videoda da IAT düzeldi ancak Focus'u kullanan abimiz geç basmış. Burada da 200'de biraz gidip öyle bıraktım. İyi seyirler. 1. Deneme 2. Deneme Bu da Bonus. İlk videonun dışarıdan görünümü. Not: TurboKVB yani Getz 1.3 Litre Turbo Benzinlidir. Denemeler LPG ile yapılmıştır
Son Düzenleyen KVB; 04-08-2011 00:31. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
fake fake
maşallah kardeşim
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Helal Emrecan, çok keyifli bir aracın var kendin yaptın ve övgüyü hak ediyorsun, eline koluna cebine sağlık hacım, Allah daim etsin
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
maşALLAH getz çok eğlenceli olmuş..
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: cierrr 206 GTİ ;)
|
güzel deneme olmuş inş focus a bi çare bulunur
__________________________________ MKG 206 GTİ YM 206 GTİ ZP 206 GTİ |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Bir link daha ekledim ilk mesaja, teşekkür ederim Uğur ve Can, sağolun.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
maaşallah emrecan . daha iyi olacak
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Kanka Maşallah Getz'e, Dışardan çekilen videoda şöfer Benim ve araçta 3 kişiyiz
. ilk videoda focus 2 iki kişi normal focusta herşey. bu 2. videoda ise CUB deneme amaçlı Hava filtresinin ordaki sensörü söküp gazladı hata etti Ayrıca dışardan gören biri olarak söylüyorum o 200le önümden geçtiğin an mükemmeldi Kardeşim Maşallah tekrardan.(Arakayı çektirip aradaki farkı gösterdiğin videoda barış abi bize filtre dinletiyordu )
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
![]() Bak zaten ben sabah bi konuda bir sürü şey yazdım yapmayın yani biz hepimiz kardeşiz burda yok o sensörü söktüm bu sensörü söktüm yok filtre dinletiyodu, denemeye gelmişsiniz ne filtre dinlemesi, sizi kordona alalım
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
Ben bişey demiyorum ki adam tokatladı zaten Emrecan Bastımı 200ü görüyo hızlı hızlı, bizimki 160dan sonra tık kalıyor. Bizim amaç belli astrayla deneyip görcez. sonra bakıcaz arabada sorun mu var Benim dediğim astradan chipliyken bukadar fark yedi bu araç. KVB den orjinal yazılımla da aynı farkı yedi. Ortada bir tezat var yani bilmem anlatabildim mi
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Az önce maşallah demiştim ya Onur bu 2 oldu
Getz e kocaman maşallah...
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
![]() Yani şimdi benide anla ben bu arabayı her gün görüyorum bindiğim araba nasıl gittiğini nasıl emek harcandığınıda biliyorum dişten tırnaktan yapılan değerli bi araba bana göre ![]() Bence senin oradaki filtre dinletiyodu bize, sensör kablosunu çıkardı demek talihsiz bir açıklama olmuş bunu belirtmek istedim, çünkü geçildiğiniz için neden uyduruyosunuz gibime geldi lütfen postunu bir kere oku objektif bir gözle bak ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Arkadaşlar sakin olun, Can da arabamda çok emeği olan bir kardeşim eksik olmasın.
Doğan'ın da dediği gibi gayet güzel denedik geldik, ben de aracımı görmüş oldum. Muhtemelen Astra ile denemenizde ilk videolarınızdaki gibi gideceksiniz gene. 14-16 jant farkını katarsak hesaba öyle gibi görünüyor. Yarın haber verirseniz ben de gelmek isterim, izleyici olarak bu sefer ![]() Bu arada ben 16 jantlarla da gelsem sonuç çok farklı olmayacaktı Onur ona pek takılmayın. Sizin araç 3. vitesten sonra cidden bitiyor bariz belli yani. Benim 16'larla da hızlanmam 190'dan önce yavaşlamıyor hiç
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
![]() 2.ci kıta için; Arabayı çok beğendiğimi zaten adamın suratınada burayada belirttim. 3.sü için ; orda değildin bilmiyorsun CUB görürse yazar belki Emrecan da farketmiştir son denemeden önce kaputu açıp bişeyler yaptığını ki zaten geçildiğimiz ilk ikide belli zaten biz sorun arıyoruz kıyas dışardan olan video ve Emrecanın 150de bıraktıgı videodur yani ayırca filtre dinletiyordudan kasıt ; Bir boka yaramadı filtre dinletti baridir
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
|