bir teklif gelirse pasaport yarışmasında oldugu gibi kısa sürede olsa (ajandama bakayım) sizdede ufak bir rol oynayabilirim
![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
sunucu çoook yetrrsiz bilgisi yok arabada folyo var diyo camdamı diyo adam anlamıyo işden heralde anahaberden bu programa geçme o programa koycan hüseyin abiyi (hüseyin çevik) akhisar draglarında yorumcu olmuştu
makara tukara izlenirdi![]()
-- Japan center --
tebrikler, ben de isterem.
biraz otobanda falan denemek amaçlı yüklenmesin arkadaş yanlız süleyinya da mikrofonlara söylemesin.
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Güzel olmuş gerçekten![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
tr de ne zaman herkesin merakla beklediği bi otomobil programı olacak acaba?
araca maşallah
Önümüzdeki bölümlerde kısmetse program sponsoru olarak yer alacağız. İzmir firması olarak İzmir kanalında İzmir araçlarına öncelik vereceğiz. Kimse alınmasın:P Tv çekimlerine katılmak isteyen özellik sahibi araçların sahiplerinin benimle ya da Deniz ile irtibata geçmelerini rica ediyorum. Hem tanıtım hem de güzel bir anı olacağından şüphesizim...
Vallahi o amca bence gitsin 2.baharını yaşasın.Adam bu işe çok yabancı.
Bu ne abi.
Araca dıcegım yok,zevkler renklerdir.Şayet görüntü açıları bile aşırı amatörce.Hakkınızda hayırlısı.
- K -
________
Dr.Ecu
Kanala modifiye kısmını kendimizin sunmasını tavsiye edicez...
Video izlenebilir durumda
kusura bakmayin ama komik geldi bana sunucunun konuşmalari vs tv programi yapiyorsunuz ve sunucu cok bilgisiz camlara mi folyo yaptiniz diyo.
Lastiklerdede oldukca özellik cok diyo garip
Bende programin amaci güzel ama sunucu değiştirilip öyle devam etmesi gerek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)