Yorum yapan herkese tesekkur ederim herkese cevap vermek zor denk gelirse yine bu tarz video cekip izleyip guleriz
Yorum yapan herkese tesekkur ederim herkese cevap vermek zor denk gelirse yine bu tarz video cekip izleyip guleriz
S2000 turbo
ellerine sağlık mükemmel olmuş vala çok güldümama facebooktaki video açılmıyor hocam onuda merak ediyoruz
![]()
Bildiğin akıllı tv videosu yav..
Emeğinize ayağınıza sağlık
Diğer videolarıda merakla bekliyoruz.
bende yenı ızledım cok guzel video olmus![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
) fenaaa
çocuklarrr evde pc nin başında oturup bu videoyu izliyor ve analarına babalarına neden benimde turbo arabam yok neden benimde bu abi gibi bi abim yok diyormaşallah kardeşim kazasız belasız binin ars2000 i seviyoruz..
wala bu s2000e binip bnmde yüregim agzına gelsin istiyorum yaa nasıl bir duygu cok merak ediyorum
I Love " GSZ " 106
Berat Kıran
hahahaha))
kardeşim geçenlerde görmüş abi körfezdeki kırmızı ars yi gördüm one yaaaa one yaaaa dio
arda 7den 70 kanka ailecek izlioruz![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
![]()
iyi eglenmissiniz masallah
![]()
part II isteriz![]()
arda maşallah aracın zaten çok iyi kardeşim böyle videolarda bizi mutlu ediyor ama kardeşim yanına aldığın arakadşlara dikkat et kalp hastası vs vs olanlar hamileler binmesinbide kemer taksınlar..
![]()
JG CUPRA 100/200 6,4sn
konu hortlicak belki ama az önce arşiv kontrolü yaparken denk geldi güme gitmesin videolar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)