maşallah aracada cekenede
geçen yolda denk geldim .. gördüm .. ama kaan abinin olduğunu bilmiyordum yamaşallah dedim geçtim öyle .. bilsem 2 tur atardım
kaan abi tekrar maşallah aracına .. gene zevkini konuşturmuşsun
![]()
Araba,kurgu ve çekim harika,emeği geçenlerin emeğine sağlık.
Ancak şoven olmamakla birlikte aracın dikiz aynasınaki u.s.a bayrağına(ben öyle zannediyorum) bir anlam veremedim.Hatta Atatürk imzasıda araç içindeyken.![]()
Dikkatini tebrik ederim,haklısın.
Çekim esnasında bana da tezat geldi çıkarıp 2.kez sahneyi çekecektim nasıl olduysa unuttum montaj'da farkettim ama yapacak bişey kalmamıştı artık.
Tüm güzel yorumlarınız ve temennileriniz için ayrıca herkese teşekkürederim
Bir sonraki çok daha iyi olacak inşallah bu başlangıç oldu bize.
Fatih'in çekimine yorum yapmaya gerek yok her şey ortada. Kaan'ın Chocolate'ı da bildiğimiz mıncıkladığımız her görenin aşık olduğu bir arabaEline emeğine sağlık
coni'lerin oyunudur o kokudikkat etmek lazım.Hepimiz biliyoruz ki u.s.a filimlerinin bir sahnesinde muhakkak bayraklarını gösterirler izleyen üzerinde sempati oluşturmak için.Şimdi öğrendiğim kadarı ile artık güzelde kokuyormuş....
Neyse polimik olsun diye yazmamıştım,şaşırdığım içindi....
çekim gerçekten çok güzel elinize sağlık.araçta böylesine güzel bi videoyu hakeder cinsten maşallah
barnak bassam olurmu ?
kaan ın elinden tuttugu araba canlanır ... tek yorumum keşke sahil kenarı bir yer olsaydı çekim mekanıchoclate a o yakışır
Çok parça denedim senkron tutturamadım Jerky
Beynim ambele oldu artık.
Bunu sevdiğim için dinlerdim.Low'n Slow'dan evet.
Bi deniyeyim dedim baktım iyi gidiyor devam ettirdim,olsun artık dedim.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)