izleyenı vos hayranı yapıcak bır arac we wıdeo emegı gecen herkese tebrıkler
izleyenı vos hayranı yapıcak bır arac we wıdeo emegı gecen herkese tebrıkler
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
Vos zaten harika fakat videoda çok başarılı olmuş.Arkadaki şarkı nedir acaba ?![]()
Legen...wait for it...dary!
tadımlık olmuş varmı devamı emepinize sağlık
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
cok iyi olmus ya fotosunu görmüştüm de bu kadar güzel oldugunu farketmemiştim videoda basarılı olmus
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Masallah chocolate 10 uzerinden 10 videoda ayni sekilde
Acaba ilerde bizimkilerde boyle efsane olurmu![]()
Fatih EGE ve Yayında ve Yapımda Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ederim .Dünden Beri Gelen Yorumlar Doğrultusunda Anladımki Düzgün İş Çıkarmışız Hepinize Tekrar Teşekkür Eder Herkese Kazasız Belasız Günler Dilerim Bi Sonraki Proje 10 Gune Kadar Başlıyo Güzel Bi Video Klip Ne Dersin Fatihim
saol yavuzum arabacı adamsın
o proje hıkonun yuzunden hep gerı kaldı kardesım tek eksıgım o ve hala bulup takamadım
herzaman kardesım![]()
çok çok çok güzel bir video olmuş elinize emeğinize sağlık bayıldım.
araçta çok güzel maşallahı var gerçekten![]()
Voswosa maşallah ciddi emek harcanmış çok güzel. ÇEkimler içinde elinize sağlık.
Fusion35 ------> OnurD.
Video çok hoş olmuş, araba da ayrı güzel. Arkadaki texas yazısı, jantları, öndeki tek sis lambası ile tam tadında olmuş. İyi günlerde kullanın.
Custom Electronic Projects
Şöyle bir Amerika'ya gidip geldim
Maşallah araç gerçekten harika olmuş kazasız,belasız binmek nasip olsun..
Video zaten yorumsuz olmuş ellerinize sağlık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)