ikinci videoda tırsmaktan basamıyoki, basınç gelince hemen vites atıyo.
Cobra ile denediği videoda camera arkayi gösterirken gaza bastiği anda görüntünün o hizlanişi beni orgasm etti![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Arzu ile istediğim tek araç şu Ariel Atom. Hani forum ergenleri gelirde her videodan sonra yok bu videodan sonra uyunmaz, yok artık araba sürülmez, bu video beni darladı felan derler ya olur olmadık. Gelsinler buna darlansınlar.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
basınç geldikce sanki ben geriye gittim nasıl birşeydir o ya..
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
mükemmel ya evet korkudan basamıyo tam anlamıyla biraz doldurup vites atıyo![]()
![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
atoma baıldım bırde k20 turbo olusu harıka olmus kasa kendı tasarıları mı yoksa bole bır arac var mı ?
S2000 turbo
Böyle bir araç var ingilterede satın alınabiliyor. Trafiğe çıkabilmesi için gerekli herşey var üzerinde. Eski modellerinde b16 serisi vardı şimdi k serisine geçmişler. Tüm tasarım kendilerine ait. Top gear da tanıtım videosuda var ordaki araç b16 superchargerli. İzlemenizi öneririm.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)