aaaaaaahh ahh ne desemki.
Niye Antalya bu kadar sıkıntılı zannediyorsunuz modlu araçlar konusunda çünkü polisler içinde de acaip derecede bu işlere meraklı bir kitle var. Yani demem o ki "kişi kendinden bilir işi"![]()
ya böyle şeyleri dillendirmemek lazım aslında fazla, bende pek organizasyona katılmadım antalyada ama, 2ay fln araba kullandım, genellikle sürücülerde iyi, sağından solundan araba geçince afallamıyorlar, fütursuzca şerit değiştirmiyorlar, ama böyle şeyler fazla yayılırsa, antalyanında merter mcdonalds tan pek farkı kalmayacaktır
helal olsun polıse![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Eskiden kaçma etme yoktu . Polis gelir şu saate kadar izinlisiniz ondan sonra bir kişi görürsem affetmem derdi. Bizde akşam ezanı okununca yukarı cıkan cocuklar gibi eğlenir saat doldumu giderdik. Şimdi tepe lambasını gören FF modunda arabasına binip patinaj çekerek kacıyor falan halen garip geliyor banaNeyse yaşadıklarımızı yazıp antalya polis teşkilatını komple van, bitlise taşımaya gerek yok karşılıklı anlayış
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
polislerin bu tarz katılımları ant emniyet müdürlüğünce öğreniliyo ve doğan şahin yerlebir ne kadar araç varsa toplatılıohala sıkıntı var bu konuda bi çok polis doğancılardan kötek bile yedi
![]()
Polis orda tam olarak ne diyor ? Anlayamadım da??
kenardan izleyin diyor
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
valla bu tarz videoları yayınlamak son derece sacma orda polıs o ortamdan yana yanı dagılın vs demıyor kenardan ızleyın dıyor gıdıp vıdeoyu koyuyorlar cıddı bır sorusturma olsa o polısın bası derde gırer . zaten antalya bu konuda sacmalamada 1 numara son zamanlarda
eskiden ne güzeldi..egzoza karışan eden olmazdı hatta bas bakim sesi nasıl çıkıyor derlerdi![]()
konyaaltında benim cut out un sesi yüzünden, bi tane leonu almışlardı, 15dk sonra aynı yoldan dönerken, çocuk silencerı takmak la meşguldü, durupta kusra bakma demeye utandım açıkcası, polis antalyada her zamanda o kadar large olmayabilir demekki
teşke burdaki polislerde böyle olsa geçen gün yakaladılar beni trafikden men+arabayı bağladılar+550TL ceza sorun ise ön arka plaka yok egsoz var ve dur anonsuna uymamışım
not: plaka yok derken ön camın orada duruyordu plaka arka plakda panzotta duruyordu.
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
ortam fenapoliste tam zamanında gelmiş
![]()
ikitelli dragları geldi aklıma polis gelir kaldırırdı bizi))
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ankaradada dagılın lan diya bagrıyolar mekana yapışıp kalıyolar gitmiyolarda,,burda jandarmaylada ugraşıyoz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)