kanka fjk hayırlı olsun:)
eyv kanka
sağol kardeşim hepimize maşşallah
sağolasın reis imzada tam olmuş he:icon_tup:
[QUOTE=Orkun_06;2536445]selcukkk :D vıdeoların sonuna fotoyuda koysaydın sonunada job lar yazsaydın tam olurdu
ayıp olur be kanka:D
Printable View
kanka fjk hayırlı olsun:)
eyv kanka
sağol kardeşim hepimize maşşallah
sağolasın reis imzada tam olmuş he:icon_tup:
[QUOTE=Orkun_06;2536445]selcukkk :D vıdeoların sonuna fotoyuda koysaydın sonunada job lar yazsaydın tam olurdu
ayıp olur be kanka:D
maşallah typer lara döktürmüşler de cupra aradan bi anda gelince niye video kesilmiş :)
JOB typer ın egzost neydi acep sesi başka bi typer sesi gibi geliyordu valla :)
JOB'a kocaman maşallah.Gelen diyer arkadaşlarıda tebrik etmek lazım hepsi sıkı typer araçlara maşallah.
maşallah araçlara...selçuk ve mami makinen adaletli insanlar :D
spec mpec bilmem herkes çıkmış yürümüş herkese tebrikler :) joba ayrıca tebrik.
Beyler hepinize tebrikler. Sorunlar hep vardır olacaktırda, bir gün ayar olacak benzin kötü olacaktır, bir gün lastik saracaktır, bir gün bilmem ne olacaktır.. o nedenle bahanesiz çıkıp denemenize tebrikler.
Çok seviniyorum şu konu şöyle bahanesiz nedensiz ilerledikçe. Yarın sizi geçenin arabasında tat olmaz siz onu geçersiniz vs vs vs bu böyle gider. Tekrar tebrikler ;)
Maşallah bütün araçlara güzel denemeler olmuş,
Ya umit anlamadim ben simdi sen neden takildin bu video olayina bu kadar kac tane deneme yaptik birinde araba sisti tps iyice kendini birakti diye bi kafa ciktim fln diyosun sana bende kayit yok diyorum allahtan bizde var fln?? Anlam veremedim bu tarz konusmaya bende ilk denedigimiz videoyumu koyyim yani??
Haydaaaaa, maaşallah demeyi mi unuttuk?
Beyler etmeyin gözünüzü seviym, bir ilke imza atalım. Geçmek geçmektir bahane yok.
arkadaşlar öncelikle hepinizinayagına pedalına sağlık.sonrada her ne kadar tanışmasakta ''job'' kardeşim seni ayrıca tebrik ederim. 800 km üzerine roll bide galip gelmek sevgiyle kucaklıyorum seni.
arkadaşlar ben şunu anlatmaya çalışıyorum okuyun yazdıklarımı konun başından beri geçtim diye bişey yazmadım ama bana istasyonda sorulan soruyu sana yönelttiğimde yan yana yürüyoruz diyen sensin bende senın SAMİMİYETİNDEN dolayı videonun 1 tanesinde öne çıktım dedim problem edecek durum yok ne mami abimle nede seninle sorunum olmaz
maşşllah jop hakını vermiş bütün araçlara maşşllah kazasız belazız
Masallah, sasirtmadi :D
Allah nazardan saklasin
Hayır orasına takılma bence.Demek istediği diğer videoların neden eklenmediği..
Arabasında zaten sorun olan araba olmuştur yani geçmişsindir ama olanı yazman daha güzel olurdu.Mesela LB vites kaçırmış,diğer olmayan videoda HV kafa çıkarıp geçmiş veya beraber yürümüşsünüz bunları bizde arkadan gördük ama videoları yükler artık yarın hepberaber izleriz:icon_tup:
babacan şunu anlatmaya çalışıyorum o videoyu istasyonda serdar abi ramazan mami sen ben izledik sonra fotograf çekmiş dedin ben tüh dedim üzüldüm silimiş sanırım diyee sonra bizim çektiklerimiz aklıma geldi ve orda net izlicen bariz kameranın flaşı yanıyor video çekiliyor sen tlf iyi karıştır bul sende ki videoda daha güzel görüntü var amaç bu sen bana 5 araba koysan ne koymasan ne ben sadece bütün denediğim yarıştığım gazladığım muhabbetine bile olsa çektiğimiz videoları saklıyorum anı olarak başka bir anlam yüklemeye gerek yok olay bu okey
Ben olani koydum kardesim hatta 1 2 video ters cekimdi duzeltene kadar 30 tane program indirdim sildim ugrastim ama baska video yok silinmistir diycem ama zor telde ole cook fazla bsy yok zaten karisamaz yani bi yere he senin aklinda bsy kalmasin yolla bana ben koyyim sikinti yok ben seninde dedigin gibi samimiyete inanan bir insanim ufak cumlelerede takilirim.
Kardeşim Taaaa Antalyalaramı gidiyosun gazlamaya istanbulda arabamı kalmadı denicek
Bütün typerları Drag pistinde görmek isteriz Adalet yerini bulsun
Maşallah araçlara
cupralara gözü diktiysen fazla uzaklarda arama :D yaklaş yamacıma :D
konuyu dallayıp budaklandırmanın anlamı yok .. adam burdan bilmem kaç km yol yapıp gitmiş , samimiyetlere güvenip '' bozuk TPS ve değişen AFR '' sine rağmen roll e çıkmışsa ..
eğer antalyanın bütün typer'ları ayarsız ve bütün typer'lar bozuksa bile , en azından misafirperverlik adına tekrar bekleriz kardeşim denmeli , o bozuk bu bozuk denmemeliydi ...
JOB'a Maşallah..
kanka benden sana tavsiye bidaha video çekip koyma sadece yürü kardeşim başkası koysun videoyu.nedense senin koyduğun her dostça deneme videosu sorun oluyo...
oo iyi oldu bayağı.. bi yatarız 4*5 uyanırız sonra ezan okunur :)
[QUOTE=arfy;2536736]cupralara gözü diktiysen fazla uzaklarda arama :D yaklaş yamacıma :D
:soru::soru::soru:
olmuşsunnnn :D:D:icon_tup:
LB typer bu eski fan typer mı ?
bide lb ile olan video da yandan kırmızı bi typer daha gdyo galiba oda o video da iyi tutunmuş
job a kocaman maşallah bu kadar beklemiyordum yalan değil
Maşallah araçlara. Selçuk atıyorsun bu vitesi :)
Masallah JOB'a gzl yürümüş. Diger araçlara'da maşallah kazasız belasızz..
Maşşalah butun type r lara ,kimin gecildigi gectiği önemli değil arkadaslar bu adrenalini yasamak yeter bence , JOB tebrıkler