maşallah typer gecesi olmuş.selçuğum çok konsantre maşallah kardeşim![]()
antalya typer ları baya guzel gitmiş daha fazla fark olur diye izledim hep yakın 1-2 boylar var masallah tum R lara ..
maşallah araçlara![]()
keske bnm cıvıc olmayan typrda yetısseydı bu guzel geceye.. neyse selcuk ıstanbulda gorusuruz artık. dun fazla kalamadım ***** 5 gunluk bebegımız war. tanıstıgıma tekrardan memnun oldum..
BDEVO9
www.sunishotels.com
Dun geceden beri benım aracım sakır sakır avans vuruyo. İlk denemeyi jobla yaptık ha gecer ha gecer dıye jobla gazı bırakmadım ama maalesef gecmedı. Arada sırada duzelıyordu lb typer ılede denedık o sırada hıc vurmadı; onunda az onunde gıdıyoruz.
Hv typerla denedıgımızda 240 a kadar yan yana kafa burun gıdıyoruz.
Bu soyledıklerım lutfen yanlıs anlasılmasın job type-ra sansım gecmedı acıkcası
Videolar içinde teşekkürler
ocean0636 (Mert)
evet böyle bi msj bekliyordum bende zaten![]()
istanbul ayarlı bi typeR antalyada rolling yapıyor, gıkını çıkarmıyor sadece 12 afr ile yürüdüm diyor , afr güzel olsa şöyle böyle olurdu demiyor. emin olun o JOB typeR güncel olarak orada ayarı yapılsa net 2-3 boy daha alır.
deneyen araçlara maşallah hepsine ayrı ayrı..
JOB typeR yapmış olduğu cesurca denemeden dolayıda tebrikler..
kimsenın bırsey dedıgı yokkı. 2 boy hızlansa ne olur 3 boy hızlansa ne olur... job zaten can typrın basa bas gıttıgı dıer typrıda gecmıs. kocaman tebrıkler selcuk kardesım..
jop unda Afrsi bozuk olduğunu söyledi ama hiçbir sekilde bunu bahane etmedi kaç km yoldan gelmiş sıkıntısızca denemiş devam ettmiş bahanenin manası yok
BDEVO9
www.sunishotels.com
can typerın specleri belli(kpro egzoz headers cai) üst kapagım hiç açılmamıs.aracın haddini biliyoruz.
Ey abim sagolasin
Sagol
Bende cok memnun oldum ins gorusmek uzere
Keske gelseydi
Bu tarz yorumlarida hic sevmiyorum ya gerek yok
maşallah araçlara![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Maşşallah süphanallah selcukama vites atarken kendini geri itmen süpermüş
![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)