kanatlı kanatsız butun arkadaslar bugun yer zamn bellı orda olalım.
kanatlı kanatsız butun arkadaslar bugun yer zamn bellı orda olalım.
eyvallah kardeşim
hayırdır ceco sen bütün kanatlıları gecen adam deyilmisin sen beni geç herkes geçmiş sayıcam sıkıntı yok
cem abı 4 ceker arıyordun bak kısmet ayagına geldı aksam sende buyur gel.
nıye kanatlıların efendısı kıngı senmısın de senden ölçü alıcam ?
unutmadan ben dünkü çocuk deyilim sen bisiklete binerken ben tr de 4 çekere biniyordum bunuda beni tanyan herkes bilir konu zr almam deyil ama sen zr yaptın varsa atarın gel tüm kanatlılar deme ama ben diyorumki sen beni geç ben tüm kanatlılar beni geçmiş sayıcam
abim sana saygım büyük
benım hiç bisikletım olmadı kı gürkan abi
madem o kadar zmandır 4 cekercısın nıye kendın bı arac yapmıyosunda bızım yaptıgımız araclarla gazlıyosun?
Flim kopmuş burda cameraman olarak orda olucam![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ya sen dün çıktın gri gc8 in vardı hangi aracı sen yaptında hangisi seninde ben senin yaptığın araca biniyorum
aa bak bısıkletten ındım grı gc8 e bındım daha çok sey war bılmedıgın gürkan bey he bu arada
benım demedım zaten farkındaysan bizim dedım.
sanki zr yi senmi yaptın yapılıydı zaten neyin kafasını yaşıyorsun emircanın eski aracı cemal yürekli yapmıştı senmi yaptın cemal seni tanımıyor nasıl olucak sizde aracı yapılı aldın başkaların ağzıyla konuşma ceco bilirsin seni severim daha gri gc8 hv770 aldığında abi derdin polisler paso ceza kesiyordu sana abi bu 4çeker sıkıntı diyordu ne zaman yaptın zr ne zaman aldın sattın kardeşş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)