Maşaallah araçlara..:)
Printable View
Maşaallah araçlara..:)
maşşallah bütün type-r lara. JOB özgünün yazılı sayesınde normalınden daha ıyı gidiyo. tabı selçuk tu galıba arkadaşın ismi vites araların bizim arkadaşlardan daha ıyı birazda onun farkı varr.
ama başta HV taype-r olmak üzere yazılımları senınkınden daha iyi olmadığı kesin. özgün gibi bir mapped ımız olsa sen HV type-r ı bu speclerde yakalayamazsın bununda farkındasın..
yarışta geçilmek değil önemlı olan burda sizi iyi misafir ettiysek ne mutlu bize....
selçuk bilader sana başından beri söylüyorum can da yanlış anlamasın benim arabamda ayar olsun olmasın ben gazlarım hiç bir şeyide bahane etmem bunların arkasına sığınmam. videoları koymuşken son videoyuda atıver be bilader BAK SANA BURDAN TEKRAR YAZIYORUM BURDAN HİÇ KİMSE JOB BİZİ GEÇEMEZ GEÇMEDİ DEMEDİ HERKEZ ADAMLA YARIŞTIK GEÇTİ OLAY BİTTİ DEDİ BURDA HERKEZEZİN PROBLEM ETTİĞİ SENIN BÜTÜN VİDEOLARI KOYMAMAN OK BUNU ANLAYIN ARTIK.
bu işler boş işler,güzel güzel denemeler yapmışsınız,eğlenmişsiniz.şimdi ortamın gerilmesine gerek yok..
tamam şunu anlamıyorum niye ramazan abi biz bıraktık felan yazmış bunları boşver kepezin üstünde senle gazlıyoz 2. vitesde basıyoruz sen 3. vitese atarken kesicide kalıyon bırakıyon bende hemen bırakıyorum ama bunları koymanın anlamı yok
sende tam tersi ben kesicide kalıyom sen video koyuyon gazlıyon gidiyon
ben sarıyom sen gazlıyon gidiyon sonra bana kanka sardın ben gördüm gerek yok diyon bu nasıl iş kardeş
2 dakikanı ayırıp şu 2 yazıyı karşılaştırsan bu konuşmalar bile olmayacak:)
Siz sularınızı poşetlerinizi aldıktan sonra bile Ümit sana "Kanka ayağınıza sağlık geçtiniz vs vs" dedi çok iyide hatırlıyorum..Demek istediğinide zaten yukarda belirtmiş.1 kerede arabamda ayar yok veya avansım vurdu filan demedi..Millet size başa baş veya geçtiğimiz videolarıda koyun diyor,ama sen illada ben sapladım tarzı konuşmalar yaparak geriyorsun ortamı,arayı açıyorsun olmuyor:icon_tup:
Tekrar söylüyorum ne Ümiti nede başkasını savunuyorum,Ama şu yazdıklarınız ile antalyada sizleri ağırlayan insanlar arasında çok fark var:icon13:
bilader sen videoların arasından seçip koyarsan ben sana tabiki böyle yazarım ya bana şunu anlat bana yok dediğin video sende var adım gibi eminim çünkü izledim hadi bunu geç videoları at bir köşeye ben herkeze burdan yazdım job beni ve diğer arkadaşları geçti diye buraya kadar okey mi ama sen ne dedin petrolde insanlara ümitle yan yana yürüyoruz dedin biz videoları koyunca niye sıkıntı oldu anlamış deyilim
evet can typer denediğimizde kafa burun gitmiştik ama dün akşam araba sanki yürümek istemiyor gibiydi daha sonra akşam selçuklar yola çıktıktan sonra tekrar denedik aramızda 3-4 araba fark vardı sorun ne anlayamadım ama ikimizde ayarlarımızı özgüne yaptırabilirsek tekrar beraber gazlıcaz
ya konuyu ne kadar uzatmıssınız ...hersey ortada kabullenemeyen yapsın arabasını gelsın ayıptır ya...
ya antalyalı arkadaslar siz sıcak memleket insanısızız ve bence gerek yok sonucta odul ne var paramı arabamı ruhsatına mı yarıstınız nedir.bırakın bak heyecan olmus yapın arabalarınızı tekrar deneyin.ama cok guzel baslayan gecenizi ve arkasındaki dostlugu boyle zedelemeyin.sonucta buyukluk tebrik edebilmekte ve kabul etmekte.
Tum araclara masallah allah keyfinizi bozmasin ama o cupranin yaptigi işmi yani allah korusun ?
adam kalkmıs burdan gelmiş yarışmış geçmiş maçası yiyen varsa yapar arabasını gelir yemeğimizi yer geçer veya geçilir ondan sora basar gider..buraya gelene canciğer olup gittikten sora ole dedin böle dedinde olmaz geldiğinizde nysek gittinizdede o oluruz...yap gel arkadaş