videoları şimdi izledimde VE'ye kocaman bi maşllh hakkaten.... bizim buralarda zır yüklü denilen 106lar böyle yürümüyor.....
Bu sana neden bu kadar keyif verdi onu anlamadim ben ? Konuyu gereksiz sekilde saptirmanin mantigini anlamiyorum yigit..birde kutsala satasmalarin hic hosuma gitmiyor varsa garazin bunu dillendirmen de hosuma gitmiyor..gelecegin zamani ogrendigim iyi oldu fln..bu gune kadar sessiz kaldim ama hir cikarmaksa amacin problem degil eger o sekilde anlasabileceksek ona da variz biz!!!
sizin amacınız ne ? bu muhabetler bukadar komikse komik olan tarafını bizede gösterin bizde gülelim.
okana sürekli laf peşindesiniz o gece bu forumdanda birsürü arkadaş başka forumlardanda birsürü arkadaş hep beraber oturup sohbet ettik eğlendik okan jgl rs in sahibi aliye ss rs inyarım boy önünde gitti diye çıkarıp kupa verdi saxo ilede ok güzel denemeler yaptılar sonra oturup sohbet ettiler bu ortamı bozmaya niyetliyseniz uzayın gidin. 2-3 kişi yüzünden okanı bütün forum yanlış tanımış o gece orada olanlar konuşanlar sohbet edip deneme yapanlar okan hakkında gerekeni yazarlar sizde okursunuz ! eğer herkes memnun ise ki lütfen yazsın o zaman sorunun sizden kaynaklı olduğu ortaya çıkacaktır![]()
uçan kuşun kanadını kırma yiğit bırak uçsunlar arkadaşım gelicem günü merak ediyorumuş arkadaşversın numaraısnı ben daha onu geldiğim gibi arıyım sıkıntı yok bizim açımızdan biliyosun. konuya bodozlama girip ortalığı karıştırmaktan başka bısey değil bunların yaptığı şuan yetkılı bı arkadas mutlaka görur zaten
![]()
[QUOTE=Alicanrs;2541358]halettin mi bakim sen eksiklerini denemek istiosun ..
aynen hacı zıpkın gbi karsındayım![]()
34EV4212