kardeş sen anlamıosun galba
videolardaki her araçta kat iptali ara boru var bunları tek tek yazmıyoruz zaten direk egzos sistemi diye yazıyoruz bu 1
portpolish sadece emmenin ağızlarında olduğu içinde onuda yazma gereği duymadık bunu 3-4 sayfadır açıkladık zaten karşılıklı olarak arkadaşlarla konuyu baştan oku direk son sayfaya atlamassan anlarsın neden olduğunu diğer araçlardaki gibi kelebek emme içi ağzı üst kapağı heryerinde olduğu için gerek bile yok eğer hala anlamıyorsan boşver ok![]()
oktan ile ilgili kafası karışan arkadaşlar için
Octane rating - Wikipedia, the free encyclopedia
ya bi de arkadaşlar kala kala 20 tane rs kalmış galiba koca ülkede, onlara da iyi bakalım de mi![]()
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
ve saxo denemelerinde buraya kardeşçe yazıyosunuz ama youtube koyulan videolarda ss rs ve vts ile makara yapıo diosunuz bu delikanlılıkmı ahmet abi gördümü bilmiyorum ama hata yapıosununz burda farklı orda farklı olmasın zaten o akşam ben ss i görecegimi gördüm başkalarının göremediklerinide gördüm ss bir garezim yok ama o akşam zy ile sizle denicektim ufak bi problemleri vardı + 4 kişiydik +103 benzin almayı unuttuk ama neyse bidahakine inşallah problemde deil zaten ali abide biliyor zy yi ama okan daha iyi biliyor zy en kısa zaman da burgaza gelicem zaten okan kardeşim misafir edicek beni deilmi okan![]()
seninyaşın 19 değilmi ? yoksa yanlışmı yazıyor burada merak ettim ? kardeşim dediğin insanlar sen dünyada yokken kalem kitap alıyolardı ellerine konuşmalarına ilk olarak dikkat et.
ve saxo ile ss rs denemesi ve sonrası muhabet ortamında sen varmıydın yoktun aramızdaki muhabetleri bilmiosun ters düz konuşma burda adamın canını sıkma saçma saçma mesajlar atma olan herşeyi herkes biliyor zaten araç sahipleride biliyor gerisi sana düşmez o makara yapıo gibi sözlerde nerde yazılmış göster bakayım ? doğruyu konuş burda ortalığı bulandırma.. ben seni zaten hiç görmedim bi ara zy plaka bi rs dolanıyordu gerilerde o arabadan bahsediosun heralde alakamız bile olmadı senle ne denemesi ? 103 oktan benzininide koy turbonuda tak gel her zaman misafirimiz ol deneriz ama konuşmalarına ilk olarak düzen vermeyi öğrendikten sonra.
alla alla ortalık karıştı demek ki sadece adana konularında olmuyormuş
ne kadar okursanız o kadar sinir basabilir beyler, sakin olmak lazım.
araçlara tekrardan maşallah..
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
evet yaşım 19 -kardeşim dedim insanlarşa senin gibi birgün deil hergün görüştügüm insanlar 1 zy plakalı rs gerilerde dolanıyodu çünkü deneme muhabbeti bile olmadı ben o akşam denemeye gelmedim ama keşke ss deneseydik keşke çok pişman oldum çokk neyse.
benim kızdıgım konu burda bukadar milleti kandırmanız sonra millete diosunuzki artık göze hoş gelsin diemi nediye bilmiyorum sadece videolardaki gibi filtre egzoz diosunuzn ama jgl rs detaylı bi şeklide yazmışsınız.
konuşma konusunada gelince senden ögrencek deilim ben nasıl konuşulacagını. önce siz bu yalalnarınnızı bırak yalanlarınızı bi garezimde yok ha bedava verseler almam o aracı sadece yalanlırınızı burdaki millete göstermeye çalışıyorum...
araç hakkında herşey için video çekildi konu açıldı ilgilenen bakar araştırır kimseye yalan borcumuz yok.
bazı şeyleride açıklattırma bana zy rs ile ilgili
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)