senın araban hızlı ona bırsey dedıgımız yok ama el elden ustundur :)
Çok iyi denemeler olmuş kazasız belasız her iki aracada ben her iki tarafıda tanımam etmem ama sadece takıldı bir konu var şimdi denmiş STI da o yok bu yok ee size sökmeyinmi dediler evoyuda sökseydiniz madem 2 ye 1 denerken sıkıntı olucaktı nie bile bile bastınız? ZR başka arabaları geçince ZR Her zamanki gibi ok gibi çok hızlı deniyor geçilince neden o vardı bu oldu şu oldu deniyor amacım polemik yaratmak deil ben ZR nn dier konularınıda tek tek okudum için diorum 2 side çok aşırı hızlı arabalar ''ALLAH'' Tekerinize taş değdirmesin ...
mınıks kardes daha uzatmaya gerek yok vıdeolar ortada sonuc ortada sıkıntılar ortada zr nın ııcnde ben vardım ben gordugumu yazıyorum sacma sapan seyler yazmıyurm kafadan uydurma seyler yazmıyoourm
yaa melih neyi uzatıyosun kanka sen :) gerek yok abi
cengizim melih o yavrum kelimesini ağız alışkanlığından demiştir aynen benim gibi ark niyeti yoktur o konuda emin olabilirsin dadlım :D
sokuk oldugunu kımse bılmıyordu arac geldı yan yana geldıgımızde fark ettım ve dedım abı bu arac sokuk dıye gurkan abı denemek ıstedı r yapmadı ve denedı ve gecıldı
neyse daha uzatmaya bır manası yok kımsenın yanlıs anlamasını ve kalbının kıırlmasını ıstemem dostluk en guzel seydır 2 tane araba ıcın kımseyı kırmak gerekmez saygılar bundan sonrakı yorumlara gurkan abı cvp verır ;)
İstedigimizi vezir istedigimizi rezil ederiz bu cumlenin dogrusu bumuydu??
Uc stı maşşallah çok fena yürüyo kazasız belasız.
zr elmi degisitirdi yok mamimakinendemi halen daha ?
uc ,zr yi geciyor hulk a sen cok hızlısın diyor :)
bunu yapmıycaktım ama siz istedınız :)
Ceco subaru gc8 - uc stı | İzlesene.com Video
bu sorunun cvb ını bende merak ediyorum.
yeni okudum konuyu gördüm. tatlı bi rekabet sonucu güzel bi deneme yapılmış. bu düzenin kuralı böyle.. zr 30 tane video su var geçti geçti çok popülerdii ama geldi UC sti ZR yi geçti bütün bonusları aldı Şu an UC sti gündeme oturdu :) . daha hızlı kanatlı çıkana kadar en hızlısı UC..
maşallah ismail abi , az laf çok icraat sözünün ispatı oldu bu video.
bu kanatlı muhabbeti ne iş?:D paşanın logosundaki kanatlı meleklermi