Printable View
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı yok artık:D:D evet yoktu yaptım olduu:D:D
Alıntı: mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı evet yoktu yaptım olduu:D:D abi konuyu biraz açarmısın kim neden kullanıcak:D
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı abi konuyu biraz açarmısın kim neden kullanıcak:D kanka soyle anlatayım acıl kanaması olan herkes kullanabılır :D:D
Alıntı: mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı kanka soyle anlatayım acıl kanaması olan herkes kullanabılır :D:D kullananlardan bir iki örnek werirmisin mami abi:D
Alıntı: ademsezer Nickli Üyeden Alıntı kullananlardan bir iki örnek werirmisin mami abi:D zuhahahuhaaa:D:D:D
Kanatlı &kanatsız battle
Alıntı: aydın_22 Nickli Üyeden Alıntı Kanatlı &kanatsız battle aydınım kanatlı kanatsız karıstırma suan kanatlıların hızlısını bulduk kanatsızlarda denesınler kendı aralarında onların kıngıyle kanatlılarınkı denesın :)
Alıntı: ceco Nickli Üyeden Alıntı aydınım kanatlı kanatsız karıstırma suan kanatlıların hızlısını bulduk kanatsızlarda denesınler kendı aralarında onların kıngıyle kanatlılarınkı denesın :) kanatsızlar mahallesine , kanatlılar kanatlarını söküp girebilirler, ama kanatsızlar kanat takamazlar :D tekerleme gibi oldu
sen suss sende de mugen kanat yokmu :D
Alıntı: ceco Nickli Üyeden Alıntı sen suss sende de mugen kanat yokmu :D herkese uygun bi kanat var bu forumda :D
en hızlı kanatlı muhabetıne katılmıyorum daha ne kanatlılar var;)
Alıntı: edo typer Nickli Üyeden Alıntı en hızlı kanatlı muhabetıne katılmıyorum daha ne kanatlılar var;) maksat burda muhabbet dönsün. katılıyorum sana.
Alıntı: ceco Nickli Üyeden Alıntı maksat burda muhabbet dönsün. katılıyorum sana. o zmn donsun:D kanatlı kapının demır surgusu:D
dogan görünümlü şahinde de kanat var :D
Alıntı: edo typer Nickli Üyeden Alıntı o zmn donsun:D kanatlı kapının demır surgusu:D hayırlı olsun evo9 almışsın :)
Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun evo9 almışsın :) evet satılık ılanında görmustum masallah cok guzel.
Alıntı: _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun evo9 almışsın :) 1.5 sene oldu bıldıgın gıbı:D degıstımek zor gelmıstı avatarı:D
Alıntı: ceco Nickli Üyeden Alıntı aydınım kanatlı kanatsız karıstırma suan kanatlıların hızlısını bulduk kanatsızlarda denesınler kendı aralarında onların kıngıyle kanatlılarınkı denesın :) vay cecom alıp verelim sektöre can verelim :D
Alıntı: ceco Nickli Üyeden Alıntı evet satılık ılanında görmustum masallah cok guzel. tesekkur ederım ALLAH herkese gonlune gore versın ıns