bu arada maaşallahlarını esirgemeyen herkezee tşk ler![]()
bütün denemeler keşke böyle gündüz olsa ne olup bittigi rahat rahat gorunuyor ne guzel. bu arada araçlara maşallah guzel bı gun gecırmışssınız bellıkı.
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
maşallah, guzel denemeler olmuş,
hedırs var ama gerisi duruyor dıye bılıyorum focusta, umut naptın ya![]()
S'OZ FOCUS sold
maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
206 ya ayrı maşallah iyi gidiyor arabankazasız belasız inşallah
birde göbeği bulsak
![]()
Maşallah güzel gitmiş araçlar. Peugeot'ta motor tipi için ruhsatta şase numarasına bakmanız lazım.
VF32 diye başlayan numarada 32 kısmından sonra gelen ilk 3 harf motor kodunu belli eder
RFR
RFN
RFK
gibi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
eet headers var gerisi orjinal duruo
walla sabricim bnm arabada bırak gerilemeyi tymu nun dediği gibi ilerleme bile var daha önce audiyle denemiştik yan yana gidioduk debriyajdan soora biraz daha ii şimdi arabam ama 206 çok değişik gidio helal olsun bi kaç araç daha 206 ile denerse ne kadar gittiği daha iyi anlaşılıcak focus gitmediği diil yani![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
ogun lupo gti ilede bi denememiz oldu lupo stock onunlada 170e kadar 3-4 boy oluyor aramızda lupo filtre egsoz kat iptalinden snra tekrar deneyecez bakalım
araçlardan birinin gereğinden fazla gidiyo olması diğerinin kötü gittiği anlamını çıkartmasınfocusun ilk denemesi değil daha öncede bi çok videosunu paylaştık onunda ciğerli olduğunu ispatlamıştık zaten,,,,aynı speclerde başka 206 gti yada focus sporttrend varsa videodaki araçlarla denemeye hazırız o zaman belli olur belki sonuçlar
ki daha önce filitre egzozlu 14 saç jantlı focusa umut 3-4 boy atmıştı
........
bu 206GTi, herhangi bir VTi ile deneme yaptı mı hiç?
focus var isterseniz ecoboost modunda![]()
şaka bi yana iyi gitmiş gerçektende gti
araçların hepsine maşallah gayet dostane denemeler oldu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)