maşallah araçlara.
Printable View
maşallah araçlara.
Hatırlamam mı yaa ? :D
.................................................. ..............
Sonuç olarak RSler hızlanmış olabilir ama öyle yok 200'e kadar RS parçalar gibi bişey yok. Ha bu arada çoğu zaman vtec altı bastım. 3. vitesin sonuna kadar yanımda geliyorlardı ve 4'e atınca inceden yolu alıyordum. Sonrası *****.. Vtec üstünde ise 3'e attığım anda fark açılıyordu... Denediklerim tanıdığım, samimi olduğum ve arabalarına bindiğim gazladığım arkadaşlarımdır...
Hacı Okanın SS RS te de aynısı oluyordu. Ben EZN ile teke tek vtec altı bastığımızda Okan direk 2 boy öne atlıyordu ama 170 km gibi yakalayıp geçiyordum. Vtec üstü bastığımızda 140-150 lere kadar yanımda duruyordu ama 150 den sonra 220 ye kadar arkamda nokta oluyordu. Daha da bassam fark sürekli açılıyordu.
maşallah bütün araçlara zevkli denemeler olmuş :) Ahmet ne yaptın arabaya :D
Tabi bir de benim iğrenç vites atışım vardı EZN ile :) 2 boy da oradan kaybediyordum :)
araçlara maşşallah
Alican inanmayanlar Redbull nikli Engin kardeşime sorsun. EZN nin eski sahibi. Enesle ben teke tek denediğimde bir anda Enes 4 boy filan açtı bana :D Oha dedim bizim s2K hiç yürümüyormuş. Sonra Enes sağolsun beni uyardı abi çok yavaş atıyorsun vitesleri iyileştir dedi. Sonra arabayı görebilmek için Engine verdim Engin yürüdü bazen 2 boy fark oldu bazen 1.5 boy fark oldu. Yani kafadan 2 boy iyileşti araba.
Bişey biliyoruz ki söylüyoruz olm sizin gibi işkembeden sıkmıyoruz :D
Yaa işte öyle Alican kırosu :D
s2000 ile koyduğun video senin s2000 65 çektiğin video bizim vtec altında kalan videomuz bizim devrimizdeki videolarıda koyarsan seviniriz :) yani senin birkere geçtiğin videoyu koymuşsun dostca arkadaşca denedik ama sen gidip kendi geçtiğin videoyu koymuşsun bence diğerlerinide koymalısın
ya sonuç olarak bütün araçlar gitmesi gereken gibi gitmiş stock s2000 de iii yürümüş saxoda rs te bütün araçlara büyük maşALLAH..ya öle işte bora barzosu puhahahahah :D:D:D:D
kardeşim orda ikinci vdeoda sizin yanınıza gelip basıyorum zaten rs le siz denerken s2000 vtech üstü degilmi orda geçiyosun ya hatta dedik ya devirler tutmuyo diye maşşllah araçlara kazasız belasız :)orda benim devir 6500 7000 devirlere geliyo seni o devirlerde geçemem zaten üç te basar gibi oluyo vts
ßu mevzu karışır ağa Ahmet aßi ßu akşam CZT alayınaa gider demezsen Rol alemine Elveda demelisin :D