guzel bı vıdyo guzel bı anlatım olmus ben gecen hafta ta eskden kalktım gıttım araca bakmak ıcın aynen anlattıgı gıbı arac okanın plotajı da gayet ıyı yuru bea okan kım tutar senı![]()
guzel bı vıdyo guzel bı anlatım olmus ben gecen hafta ta eskden kalktım gıttım araca bakmak ıcın aynen anlattıgı gıbı arac okanın plotajı da gayet ıyı yuru bea okan kım tutar senı![]()
ta kendisi bu videodan bahsediyordum ben
ama okanı forum sitelerinden uzun zamandır bilirim ki yaklaşık 10 yıldır biliyorum her forumda mutlaka birilerine atar yapar kendisi
rs den öncede 1,6 clio su vardı sanırsam ondada baya atarlı yok ben uçarım ben kaçarım muhabbetleri yapıyordu
neyse arkadaşlar benim işim var çıkmak zorundayım son olarak video herhangi bir videoya karşılık falan yapılmadı sadece ss için saçma sapan iddialar atıldı ortalığa bizde onlara karşılık video koyduk hepsi bu izlemesi gereken insanlar izlese yeterli muhabetin içinde olmayan arkadaşlarda en azından bilgi sahibi olur elimizden geldiğinde bilgilendirme amaçlı çektik
altınsa kardeşim işte bu gibi videoları yayınlarsanız kendi üzerinize bu yüzden tepki topluyosunuz insanlardan gerek yoktu bence merak etme insanlar ss i zaten biliyo kötü yürüyoda kimse demiyo bende duymadım kötü yürüyo diye bir yorum basarılı yürüyo ama bu tip seylerden dolayı itici oluyosunuz bırakın insanlar sizi övsün en güzeli budur bence.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
ya işiniz filan yok mu çok merak ediyorum.
sabah akşam çalışıyoruz biz, arabaya iş-ev dışında binemiyorum vallahi. Yani tüm işi gücü bırakıp bunu mu çektiniz (izlemedim zaten)
bu clionun ne olduğu ile de hiç ilgilenmiyorum, forumdaki kimse de ilgilenmiyor, kullanıcılardan rica ediyorum altına reply yyazmayın geriye düşsün lütfen.
Built to fall....
ulen okan ne adamsın yaaa normalde bi konuda en fazla 10 kişi olur okur sen bi konu açınca 30 kişiden aşşa düşömüyoenson sabah 5 te senin konuyu okuyodum 50 kişi vardı
hehehe maşşallah ss rs e
![]()
1.nos kullanıyor demedik farz edidin kullanıyor istetmenin oraya tüpü yosa kim anlıcak
2.port polish hiçbir videoda yazmıodu şimdi yeni çıktı.
3.egzoz zu ara boruyla beraber katmış söylememiş
4.burda videolarda tech ve saxo ile dernken dostça deneme olmuş deniliyo .
5.ama youtubede dalga geçiyor ss deliniyor çok ayıp
6. bu arada okan ynına gelicem kardeşim ozaman denicez o akşam deneyemedik
muhabbet fln ederiz gelicem .hemde bi roll yaparız istersen videoda çekeriz![]()
işin gücün varsa forumdada takılma hatta herkes işiyle gücüyle uğraşsın foruma kimse girmesin videoda çekmesin altı üstü 4 dakkalık video çekilmiş zaten bu video herkese değil videodada bahsedildiği üzere bu iddialarda bulunan kişiler için çekilmiş bence gereksiz yorum yapmayın.
bu arada övünmek içinde değil bu video sadece ortada dönen muhabetlerin son bulması içindi bakın şekil A da görüldüğü gibi hala yok istepnenin orda nos tüpü var belki gibi iddialar bile yapılıyor işte bunlar insanın canını sıkan şeyler.
facebook grubuma herkesi beklerim,
Başlık : İddaaya girerim bu konu da yine millet birbirine söver, kilit yer diyen 1milyon kişi bulurum.
araç en son ve saxo ve jgl rs ile denedi onların sahipleride aynı gece hemen roll den sonra motoru detaylı şekilde gördü nerden benzin aldığımızıda gördü ve saxo sahibi ahmet ve jgl rs sahibi ali gerekeni yazar o konuda
banlanmış olan kullanıcılar başka kullanıcı hesaplarından yazmaya devam ederse, o kullanıcılar da banlanacaktır.
bilginize
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)