videolar çok keyifli,araçlara maşallah çok keyifli olmus.
evo haltech'in hangi modelini kullaniyor acaba?
Printable View
videolar çok keyifli,araçlara maşallah çok keyifli olmus.
evo haltech'in hangi modelini kullaniyor acaba?
cok tesekkur ederım:) batuda gerı vıtes yok olması gerektıgı gıbı:)
ins abı sozum olsun:) guzel ınsanlarla her zmn denerım sonuc onemlı deıl:)
bora cok tesekkur ederım senınde baya emegın var arabamda:) darısı basına senın yavruyuda beklıyoruz:)
eyw ozgur:)
eyw ertanım
tesekkur ederız
hulkla tecavuz olur:D
dragtakı anlık onde gıtmeyı onde gıtmek saymıorum ben(hondacılık kanımda) arada barız bır guc farkı var.. denemelerde 2 aracında tutundugu yerdekı denemeler esastır bana gore. hulkla lıglerımız cok farklı:)
tesekkurler vıdeolar bu kdr
tesekkur ederız:)
tesekkurler
tesekkur ederız. evoda Evo9 haltech platinum pro plug-in ecu mevcut. harness fln yok plug and play evo 9 ıcın
Maşallah İzmir'e :)
Alevli alevli maşallah araçlara...
Masallah cok guzel denemeler olmus edo biraderim araban cok alevli ve hizli ;) kimse yanlis birsey anlamasin fakat subaru gitmesi gerektigi gibi gitmiyor bence setubina gore, standart turbolu bir evo9 da ne olursa olsun hakkiyla yuruyen greenli, egzantrikli bir imprezayi gecememesi lazim, titanyum pal, mivec ve iyi ayarin yardimiyla evo one atlasada 4 viteste heleki jdm spec c close ratio tranny ile wrx in gelmesi lazim. Yine yuronun ayarladigi green e green evo9 sti denemesinde ankarada evo 1 maksimum 2 boy onde oluyor.
Gokhan sen ali dayi ile ya denk yada daha iyisindir bence pilotajda hadi en kotu denk olsun, senin arabanida sti ida hatasiz kullanan birileri kullansa bence yine senin araba 2 boy onde olur ama yuksek basincta sti daha yakin olabilir, dusuk basincta evo daha avantajli motor yapisi sebebiyle.
Kesinlikle Subaru da bir sıkıntı var arac sahibi de yanlıs anlamasın ama, egzantrkli, green li, fmic ile bi sti i standart yazılımlı evo nun gecmesi mumkun degil, 2 aracada masallah allah kaza bela vermesin
Sen ne diyorsan öyledir abim :) ama kalitesiz pompa benzini Evo lar için subarudan daha fazla güç kaybettirdiğini söylemiştin,bizim Ankara'daki denemizdeki düşük basınçtaki 2-3 boy olan fark,methanol vb. oktan arttırıcılar kullanıldığında artmaz mı?aynı mı kalır?sonuçta kötü benzin ne kadar dez avantajsa Evo lar için oktanı yüksek benzin de o kadar avantajlı olmalı benim mantığımla..senin bilgilerinden faydalanmak isterim bu konuda abim.
İzmir deki Evo ya da maşallah,bence aradaki fark Evo nun yüksek oktanda daha iyi yürümesinden olabilir subaru pompa benziniyle yürüyorsa..
Araç STi değil beyler yorumu ona göre yapalım :)
haklısın green le stock evo turbosu arasında bi fark fark var...ben beyin,yakıt ve avans ayarlarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum ama bunlar ne kadar fark yaratır ona yorum yapabilcek kadar bilgiye sahip değilim,ama zevkli bir deneme olmuş tek yorumum araçlara maşallah :icon_tup:
tesekkur ederım korhan:)
sunuda hesaba katmak lazım, trde benım setuplarımda hıc evo yok bıldıgım kadarı ıle cok fazla parca var. pro stock manıfold,custom egzantrık,ince conta,haltech ecu. haltechten sonra aracın kaderı degıstı bu kdr fark eder mı dedık gercekten.. ams alt ust cooler boruları(yapılan back to back testlerde alt cooler borusunun 10 whp verdıgı cıktı ortaya)pro stock manıfold 23 whp verdıgı yıne back to back testlerde bellı..
haltechten once evo 2 kısı e60 m5 1 kısı 100-260 da arka kapımda kalıyordu sureklı. bence subynın gıderı sıkıntılı deıl 400 m suresıde bellı kı ayarını yuro yapmasa ewt bısey olabılır derdım fakat olsa yuro anlardı en azından:)
sızın ordan cıhana aldıgımız 3037lı evodan hızlı oldugumu dusunuyoruz suan. zaten suan hızlı olup olmamamda onemlı deıl bu setup ıle dewam etmıcem o sebepten knock calıbratıon bıle yapmadık haltechte yenı sıprasılerım gecıldı nasıpse 35 takıcam:)
ızmırde greenlı stıda mevcut korhanın dayısının setup komple alındı benı gecebılcegını helekı cok gecebılcegını dusunmuyorum:) hta green evo 9 turbosundan cok buyuk deıl. benım aracımda alısık olunan setupta bır evo deıl:) tabı kı denemek lazım denemeden bılemeyız fakat green vs 9 turbosu farkı dusundugunuz kadar deıl bence..
2 aracada masallah,evomuza 41 kere masallah
Edo bu videolari seyredince senin ER zamani videolarini hatirladim da EDO hala ayni EDO ;)
Edit:denerken arabada Sila caliomuydu :D
Zaten aracınız masallah gayet guzel yuruyor ama denediginiz aracın sorunları oldugu buyuk ihtimal, keske gökser in arabasıyla da deneseydiniz. BAU subaru 6000 devirde yuruyormus egzantrkleriyle turbonun uyumsuzluk var sanırım , akıs metresinde de bi sıkıntı varmıs afr duzgun stabil durmuyormus, intercooler hortumları fln fırlamıs ayarı yarım kalmıs duydugum kadarıyla..
Sonucta nolursa olsun aracınız gayet guzel yuruyor masallah :)
zengin fakir belli olsun alevlere bak :D:D:D:D
edo sahalara dönmüş :D bunun arkası gelir,,vites atarkenki triplere devam o zaman :D
2 araçta maşallah
:D:D yuroyu ankaradan arayan sızsınız galıba:D
ewt ılk gece ayar sırasında hortum cıktı ertesı gun yapıldı ayarı,akısmetresınde kacak vardı bulundu yapıldı,ınternal wastegate cıkısı kaynaklanmamıstı o da yapıldı:) 5000e kalmadan gelıyor suan suby fakat dedıgım gıbı ılk tepkıde evo cok avantajlı. egzantrık konusunuda soyle ızah edeyım,pıyasada cok egzantrık markası ve bu markaların bır suru stagelerı mevcut tabı kı her egzantrık dıgerınden ıyıdır. subyde brıan crower var subarucu arkadaslar daha ıyı bılır ne kdr efektıf oldugunu benım aracımdada 12 lıftlı egzantrık var custom verıldı derecelerı,lıftlerı duratıonları gsc fırmasına ve bayada memnun kaldık.. soyledıgım gıbı benım aracım suan bıraz degısık dıger evolara gore setubı tutmayabılırdı yaptıgımız setup fakat tututugunu dusunuyoruz mutluyuz..
gokser ıle deneyemedık levent abı ıle basmıstık o gun gokser bujı patlatmıstı:) cok sevdıgım bır arkım ıllakı denerız:)