erkekkkk:D vıteste trıp yok:) yuro ıstanbula cagırdı ısrarla 1 2 araba var denıcek dıyor bakalım turne yapıcaz galıba:D
Printable View
arkadaşlar bencede subaruda bir sıkıntı var batunun subaru düzgün yürüyen bir araç aradaki farkı çözemedim. subaruyla noslu m3 ü denemiştik aradaki fark 3-4 boydu evoylada denendi aradaki fark aynıydı bu kadar açması ilginç
denerız kanka her zmn bılıosun:) senle kosu yarısı bıle yaparım:icon_tup:
bc benım genel olarak sevmedıgım bır marka ama subyde belkı farklıdır dıe sıze sordum:) egzantrık setubını samı abı ıle yaklasık 4 ayda yapabıldık egzantrık cok ama cok onem verdıgım bır konu:) ıyı ve vasat egzantrık arasındakı farka cok vakıfım:)
ben aracımı alalı 1.5 sene oldu ve ılk deneme vıdeom bu:) bıraz uzak kalmak ıstedım vıdeo ısınden cunku her kafadan bır ses cıkması alıskanlık olmus. kırılan,bozulan arkadaslar olmasını sevmıyorum. suan kı setubım benım aslında turne lafını kaldırabılecek bır setup deıl. gunluk kullandıgım heryere gıttıgım evc bıle acmadıgım bır setup. yenı blogum,sanzımanım vs den sonra ıns ankarada mısafırınız olurum:) senınle aramızda suan kategorı farkı mevcut:)
evonun debrıyaj bıtıktı sadık:) ertesı gun evo ıstanbula gıttı persembe geldı:) yenı debrıyaj ıle bu denemeler:) tekrar denemek ıstıcektım m3 ıle yazdıgın ıyı oldu;) yrn denıyelım mı? gercek farkı goruruz;) kı arabadan ıner ınmez debrıyaj kaydırıyor dedım hatta sende vardın duymadın heralde hala boyle yazdıgına gore:) erkan cok ıyı bılıyor vıdeosunu ızlemıs seslerı duymus soylerım oı vıdeoyuda upload ederler:)
Erdemin arabasına binmeyen herkesin yorumu Subaru gitmiyor olucaktır :)
Ben bizzat Haltechten önceki haline binmiş biri olarak sölüyorum cidden erdemin arabası cok farklı yürüyor
Egzantriklerden diyorum ben methanol müş prostock maniymiş falan bunların getirisi hepsinde aynı ama GSC ler bence cuk olmuş EVO ya
Üst devirlere kadar canlı ve özellikle top speed de de iddialı
Subaru da illaki daha iyi olucaktır sonuçta green turbo spec C li wrx hemde sökük ! belliki basıncı kısık yada başka bişi var
sonuç olarak ikiside 450 hp olsa subaru önde olur ama burda muhtemelen aralarında beygir farkı var o yüzden bu sonuç çıkıyor
Tekrar ediyorum erdemin arabası benim gördügüm En iyi Bolt on Evo9 dur ikinci Canberkin aracı gelir
kardeşim cuma günü araç burada olacak istersen cuma günü deneriz
erdem nos 200e çıktı kardeşim beyin ve egzantirikte takıldı
aradaki mesajlari okumadan yaziyorum atladigim birsey varsa sonradan duzeltirim, gokserin arabasi ankaraya satildi hatta ilk mesajimda yazdigim green li evo green li sti daki seti o;)
erdem egzantrikginin kiftini durationini cok iyi biliyorum ben senin arabanin egzantrigi sami abi secti ve 1 saat falan ikimiz telefonda konustuk sami abi ile sudur budur karar verirken.
ben evo yurumuyor demiyorum biraderim cok iyi yuruyor fakat dayinin arabasi demissin 8 saniye 100-200 gidiyor idi 100 oktan ile meth yok, katki yok olc bir kiyaslayalim, evo9 turbosu ile green arasinda cok ciddi fark var bu arada en cok green i evocular takar adamlari niye takiyor, ayni agirliktaki arabayi 1.5 2 saniye hizlandiriyor green 400 de ET side yaklasik 20 25 mil artiyor cok ciddi deger bunlar.
ben evo gitmiyor demedim kesinlikle yuro ile de konustuk zaten, pro 2000 hakkinda daha ziyade ama ay ussu alfa degil hakki ile yuruyen green li wrx , sti fark etmez imprezayi stock turbo evo9 ancak bunun icin ugrasilirsa gecer, 1000kg 12 sikistirma race gas ivir zivir ile sokak arabasinda olmaz o is.
evo10 turbosu desen anliycam ciddi manada green ile boyutsal farki az evo10 turbosunun ama evo9 turbosu ile ciddi fark var.
evo9 td05-16g 10.5t bildigin 500 cfm lik turbo hadi kassin 550 uflesin, hta56 libre ufler haci;)
cihanin 3037 li evosu konusunda haklisin cunku ben VF34 lu wrx ile 100 lerce sefer denedigimizde hep geciyordum araba ankarada ozgurde iken o arabayi, sonradan aem ems den sonra ve yur oayar yaptiktan sonra benim kendimin olan vf34 lu wrx imi 4 ,5 boy gecmeye basladi, sonradan yine oem beyne cevrilip hatta birazda kisilip izmire geldi araba yani cihanin evo8 den senin 9 bencede oldukca hizlidir.
sıkıntı yok sadık 200luk m3le denemıs oluruz:) 100 hp dedıgın nedır kı aramızda lafı olmaz:) ıs ındı bındıye denk gelırse 1 aycık bekle derdım ama maksat muhabet;)
korhan yazdıklarında cok haklısın dayının setupı dedım dayının arac demedım:) 2.2 basıyordunuz yanılmıyorsam gokser 1.8 yuruyordu burda ayar yapılırken aractaydım:)
turboların cfmlerınde de haklısın fakat her aracın effıcentı aynı deıl bıldıgın gıbı. subarunun benden tek artısı turbosu benım subyden artım ıse egzantrıgım,kapagım,manıfold dızaynım,bana gore sanzımanım vs.. senınde cok ıyı bıldıgın gıbı aracı yuruten sadece turbo deıldır:) benım anlatmak ıstedıgım ben aracıma green takarsan baska greenlı evoyuda belkı bu kdr gecerım:) bız bır kumar oynadık setup konusunda cok sukur tuttu ve tatmınkar yurumemızı sagladı:) belkı bu sebepten ınanılmaz gelıyordur:)
100-200 mun cıkcagı 9 sanıyedır daha dusuk olmaz hatta 9.5a yakın olması daha muhtemeldır dıcem ama 100 200 arasında 30lu typerdan yavas deılım:) benım typer 30 ıle 7.91 gıdıyordu:) basınc 1.2 ıdı bu typer 1 bar basıyor 8.5 gıtmesı muhtemel
kı stock turbo,stock cooler,stock emme,stock atesleme ve kgsınde bır evo ıcın 9 sanıye 100-200 telafuz etmek bıle bence basarı:) yanı benım ıcın basarı:)
erdemim seninle cok eski arkadasligimiz dostlugumuz var senin araban yururse ilk ben masallah derim, arabanin da butun parcalarindan islerinden seninle veya yuro, sami abiyle yaptigimiz sohbetlerden haberim var.
araban cok cokta iyi yuruyor masallah allah nazardan saklasin fakat bence performance box veya drift box ile 10 saniye altina inmen mumkun degil, egerki inersen helal olsun derim ki bence stock turbo ile 11 saniye bile cok iyi bir derece, imprezada sadece turbo olsa eyvallah derim ama ondada her ne kadar ben hicbir zaman takmayacak olsam da BC egzantriginden, fmicine butun malzemeleri var arabanin haklisin araba kapaktan yurur benim herzamanki lafimdir ama kapagi dolduracak olanda turbodur araba turbo ile yurumez ama eger 12mm lift ile 40-42 lb ufleyen bir turbo ile standart 9 sikistirma ile verim alacagini dusunuyorsan bence orada yaniliyorsun, stock turbo ile 268 duration ustu de verimsiz eger saf methanol, big shot nos ile yurumuyorsan.
neyse kissadan hisse senin araban cok ciddi hizli olmus ama benim icin performance box 100-200 verisi daha gecerli, batunun arabasini gormedim, bilmiyorum ama turbonun wastegateini ve blowoff un dibindeki kaynak deligini telden ben soyledim o kadar diyim sana;)
bılıyorum korhan senınde en az benım kdr sevıncegını o konuda hıc suphem yok:) basıum sıkıssa bısey sorcak olsam ılk aradıklarımın basında gelıyorsun:) senın yorumların ve bılgın benım ıcın cok onemlı:) 100 200 kıyaslamamı e60 m5 e gore yaptım bırazda ama soz bır dbn alıcam:) suan kı egzantrık secımım bu setup ıcın deıl aslında. aracımı 2.2 10 cr 75lb turbolu bır setupa cevırıyorum nasıpse:) yavas yavas yapalım dıye dusunduk o sebepten bu egzantrıgı sectık. suan ne kdr yurugu hıc umrumda deıl bana gercekten ınan. 7600 rpm lımıt 11.5 afr knock calıbratıon yapmadım bıle haltechte:) o kdr umursamadık mumkun oldugunca safe tuttuk ayarı 20 hp az olsun sorunsuz olsun dedık:) ıns kısa dogru yenı setubımda elımden gelenı yapmak ıstıyorum:)
eyvallah biraderim sakin soylediklerimi yanlis anlama, yillardir hep ortak paydadayiz biliyorsun ama ben gordugumu soylerim hep. misal evo ayni setupta eger kirilmaz ise subarudan hizlidir bunuda soylerim her zaman ;)
ben senin cok hizli oldugunu biliyorum zaten ama batunun arabasinda sikinti var gitmesi gerektigi gibi gitmiyor bence kesinlikle onuda soyluyorum, haltech almis o da biliyorum sikintilarini cozer, beyni de baglar yuro da guzel bir ayar yaparsa ayni ayarda seninle denemesi onun icinde guzel bir olcu olur iste;) fakat eger sikintilari tam halletmeden sadece ems takarsa ancak kafa kafaya veya 1 boy gecer seni bence.