maşallah ardacıgım emeklerinin karşılıgını almaya başladın:icon_tup:
Printable View
maşallah ardacıgım emeklerinin karşılıgını almaya başladın:icon_tup:
arda ılk denemede biraz ağır atmış vitesleri herhalde cupranın bu kadar ıyı yürüyeceğini düşünmüyordu..2 ci denemede vites atışları daha hızlanmış o yüzden 2 ci denemede sankı arda biraz daha önde gibi geldi ilk denemeye göre..
2 aracada maşallah
aynen fatıh abi baya hızlandı cupralar yarın obur gun ben bıle almayı dusunmeye basladım :)
saol abı sımdılık hersey cok guzel bı sıkıntı olmazsa bu işi sevdıgımız ıcın hergun arabaya ne yapılcaksa esırgemıyorum yag su her gun kontrol :)
abi video da agır atmısım gıbı gozukuyor ama agır atmıyorum halbuki derim soyuldu vıtes topuzundan vıdeo da gece cekımı ole gozukmus cunku benı vıtes atıslarımla tanırlar desem yerıdır :) gunduz seyır halınde cektıgım vıdeolarda yavs atıorm bır gun bındırıyım seni :) yorum ıcın saol baskan
maşallah ardacım, en hızlı kanatlı olma yolunda emin adımlarla gidiosun :) (fitili ateşledim :D )
benim yağ pompası cortladı bayramdan önce, siparişimi geçtim, 2haftaya çıkarım sahalara tekrar, 1bar üstü zamanı geldi benimde :D
Maşallah arda ;) ;)
uc ile denemeni beklesek yanlış bir kelime kullanmış olmayız değilmi ?
olsun abi onuda sıfırlamıs oldun benımde basıma her gun manıfoldla ılgılı sorun gelıyor
bı deneme daha yapıyım hemen bı yerden catlıcak bıseler olucak onda yanlıs secım yaptık :(
baskan senden once bırı daha demıstıde oyuzden dedım ole ıns denk geldıgımızde tura cıkarız :)
saol abi , neden baska hızlı arabaları solemedın de uc yı soledın onu merak ettım ,
ismail abi ile konustuk denıcez ınş benım eksıklerım var tamamladıktan sonra
ondan sonra deneme işini bırakıcam bıraz hep maddı zarar oluyor ben yıne soluyorum
roll için yapmadım arabamı zevk ıcın denıyorum roll ıcın yapsam bazooka ya da hulk gıbı araba yapardım
1400 kg arabam 9 sıkıstrma pıstonlarım turbom 35 r ayarında denedıgım arabalar sadece gazlanmak ıcın yapılmıs bunuda goz onunde bulundurarak roll arabaları secelım.
ama uc ıle en yakın zamanda denıce bıdahakı hafta sonu olabılır.
arda arabanın MAŞAALLAH ı var ,son mesaj ını çok beyendim,hakikaten sırf roll amaçlı yapsaydın daha farklı proje yapardın bu harcadığın parayla ama seninki hem roll hem gezmek keyif almak çok güzel bir düşünce.fakat güzel insanların hızlı arabalarıyla denenir sıkıntı olmaz ,sıkıntıyı çıkaranlar genelde 3-5 yandaş oluyor yaranabilmek için hemen karşı aracı küçümsüyor,eziyor,biraz tiiye alıyor buda can sıkabiliyor.tekrardan aracına MAŞAALLAH diyorum RABBİM aracına sıkıntı yüzü göstermesin.bir akşam senle denemekten gurur duyarım.
negüzel yorumlamışsınız bağzı şeyleri,ben artık sinekle bile denerken araştırır oluyorum artık hangi gurup kımler var naıl ınsanlar çunku sızın dedınız gıbı soylenılenler çok can sıkıyor helekı bu sözler araç sahıblerının değilse........................................... ....
inşallah hakan abi hakikaten çok özledim artık:(
allah kimseyi arabasız ve sıkıntılı koymasın:(
orası catladı patladı parca bekledi geldi topladı bindi eksikği çıktı derken derken cok cok zor adamın yüreği daralıyo...
aman herkez dikkatli olsun kimsenin basına gelmesin düşmanımın bile...
Çok güzel denemeler olmuş iki aracada maşallah :icon_tup:
maşallah ıkı aracada..
İki aracıda tebrik eder, çekimlerin devamını beklerim:D saygılar
arda her hangi bir niyetim olmadan söyledim yanlis anlasildiysam kusura bakma ;)
cupra ile denedikleri icin dedim yoksa herhangi bir sıkıntı olmasın ALLAH tekerini düz bastırsın gönlüne gôre gazlamak nasip olsun.
s2000 çok güzel olmuş, iki araca da maşallah :)
maşallah araçlara iyi yürüyolar
ikiside fena yürüyolar maşallah ...