masallah ıkı aracada...
Printable View
masallah ıkı aracada...
işte bu.....
tebrıkler ardacım..
iki aracada maşallah gerçekten çok güzel yürümüş. ama bitakım gerçekleri fanatiklik yapmadan görebilmeye başlamış insanlar TFSI makina gün be gün hızlanmaya devam ediyor ka20 gibi aradan 10-11 sene geçtiğinde kimbilir ne parçalar çıkacak daha merak ediyorum . bu arada ARDA kardeşim maşallah keyifli bi makinan olmuş KAZASIZ BELASIZ kullanman dileği ile.
bu arada mesajları yazarken lütfen karşımızdaki kişinin yaşına göre yazarsak ki o insanı yüzyüzede gördüysek 3 aşşağı 5 yukarı yaşı tahmin edilebilir HAKAN abinin liseye giden oğlu var 39 yaşında . aynı hobiyi paylaşıyoruz kimse kimseye rakip değil bu işe emek harcayan tüm insanlar birbirine saygı göstermesi lazım.
seat grubu olsun audi ww cok gelıstı gercekten basıte alınmaması gerektıgı gosterdı bu motor ,masallah dıyelım
yorum yaparken ben ozellıkle yas a bakıorm saygı oldun mu sevgıde oluyor hepımız yuzyuze bakıyoruz zate farkında olmadan sanayıde muhabbet ederken aa su nıcklı abı sen mısın dedıgımız oluyor :)
sikibin cok can yakar masallah gercekten 2 aracinda gidisi sesi mukemmel emeginize saglik
ar s2000 abi..... maşallah iki aracada
araçlarınıza maşallah:)
arda ruyalarıma gırıo bu s2000 nazar boncugu falan bı suru doldur heryerını arbanın:)
keske forumda tum denemelerde bu sohbetlerı, bu zewkı gorsek..
demekkı ıstendıgı zaman tartısmadan kalp kırmadan denemeler yapılıp daha sorada burda paylasılıp aynı guzellıkte sohbet edılebılıyormus..
umarım herkes bu konuyu okur..
Allah kaza bela vermesin zaten s2000 hastasıyız turbo kırmızı s2000 son nokta sanırım. Daha önceki videolarınızıda izledim sempatik ve zevkli keyifli birisi olduğunuz belli. Tartışmazsız denemeler gerçekten güzel oluyor hırs yapmamak o insanın gönül ZENGİNLİĞİNİ gösterir yoksa para gelir geçer... Tekrar tebrikler kesinlikle nazarlık şart.. ;)
maşallah her iki araca...
Ars2000
sc6262 1.45 bar
Cupra
3071 1.7 barşaka gıbı basıncalar masallah yaa
hortingenşıtrayzzzz.
ibrahimin ///M kaşını gene gördüm bu gecede uyku haram
güzel deneme olmuş vites atış mükemmel ses tahrik edici zaten
maşallah araçlara, ars'nin arkasındaki çakar şok şık olmuş...
o sesler ne oyle yaa savas sahnelerı gıbı maşşallah
maşallah..