oha aq Son sahne hiç aklama gelmezdi öle bir test![]()
oha aq Son sahne hiç aklama gelmezdi öle bir test![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Bütün bu testi hep aynı araca yapıyorlar ve yeni bir parça da takmıyorlar sadece mekanik basit aletlerle aküye filan bakıyorlar vs.
adamlar boşuna "Siz hiç yolda kalan bir Toyota gördünüz mü?" diye reklam yapmıyormuş.
Geyik bir yana nacizane bir miktar bilgi vermek isterim, İşin odak noktası tabii ki Toplam Kalite Yönetimidir. Çalışanlarına yatırım yapan, motive eden,sıfır hata üretimi hedefleyen, Müşteri odaklı üretim felsefesini benimsemiş( -ki japonlarda Kaizen** diye bir kavram da vardır.) ve bunu 55 yıldır kendini sürekli geliştirerek yapan japon firmaları dünyanın en kaliteli ürünlerini ortaya koymaktadır.
Ha bu arada kalitenin lüks olmakla bir ilgisi yok. Kalite kavramı geniş bir kavramdır ve yönetimden başlar.
İlgilenenlerin Japonlara kaliteyi öğreten Amerikalı Kalite üstadını araştırmalarını tavsiye ederim; üstad yönetim tarzını nerdeyse tepetaklak ettiğinden 1960 larda amerikalı meslektaşları dışlıyor o da gidip japonlara öğretiyor vs. sonra da dünyayı peşinden sürüklüyor..
W.Edwards Deming.
Kaizen : Hiç birşey mükemmel değildir sürekli iyileştirilebilir.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)