Maşallah Kazasız belasız![]()
Maşallah meşhur yg mize![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
yg nin yürürü hep tatminkardı hala daha öyle maşallahhhh
abi maşallah ne güzelde dönüyor öyle
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
ooo abi burda atar da var tutarda) yaşar abım sen cekmıssın vıdeonu koymussun yalansız dolansız en güzeli..ama bu işler böyle hoppala olmuyor gönül işine sorgu suhal olmaz herkezın sevdası kendıne guzel o yuzden kımse kımseye laf sokmasın kardeşlik baki
tatsız olmasın agızlar vividen var yenı cıktı balköpüklü isteyene
![]()
ahmet sana sözüm yok olsaydı yazardım ben denemek isteyen ile denerim senin beni geçecegini bildigim halde denerimama yok öyle olmuyor yok böyle olmuyor muhabbetlerini benim çocuk bile yapmıyor zr nin tadı damagında kalanlar var lafım onlara . ceco ile görüştüm gerekli olan kelimeleri söyledim .
SAYGILAR
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
egzantrik ne var yaşar abi?
bir de benzin pompası ne acaba..
özel değilse tabi..
wiseco piston
pt52
13.61
simota cai
ss orta susturucu
ss magnum son susturucu
BAŞTAŞ PERFORMANCE
dönen devrine kurban olsunlar hey maşallah bee..yaşar ne ara aldın sen yg yi..hayırlı olsun bu arada..
Ya konuya vakif deilim saygısızlık etmek istemem ama ortada bi yanlış anlama var sanırım bu yg bizim selim arkadaşımız aldı fakat resimlerini paylaşan arkadaşı cıkaramadım bi garip oldum saygılar yaşar bey
Çoluk cocuktan ziyade kimseki biz üstümüze almayızda nufus memuru üç kağıtcı deilse yaşlar 27 30 hepimizinömrümüzü verdik sanayiye isteyene istemeyene deneriz sıkıntı yok varsada çözeriz.
Eyvallah ben değildim o ufak bir gaz sıkmışsınız haberim var
sağolasın
Sinan ım sağol .
sağolasın
Evet 3,4 sene önce aldıgımızdada yürürü çok iyiyidi şimdide çok iyi ne eklersen kabul ediyor geri düşmüyor araç sağolasun bilen üstadların bilgilerinden feyz alıyoruz![]()
sinan kardeşim sağol bitir artık şu okulu
Serhat ım yazmışım imzada konuşmaya gerek varmı![]()
özel mesaj yolu ile verdim bilgileri
sağolasın alperim 1 ay kadar oldu
Ben sana sordugum sorunun cevabını halen bulamadık reis şanzuman inecek vts den anca öyle çözecegiz
Konuya vakıf değilsen mevzu nedir ?
Araba kimin ile alakalımı konuşuyoruz ?
Araba benim varmı sıkıntı ?
Sen neden üstüne alındın bu yazdıklarımdan yaranmı var ?
İsmin ne cismin nedir hangi araç ile alakalı konuşuyorsun deneyecek olan ahmet Sen hangi aracın ile gider yapıyorsun ?
Gider yaptıgını boş ver ben scr si olmayan kimse ile denemem 2 tane çocuk var ellerinden öper onlarada zaman ayırmak lazım
Deneyecek araba bulamıyorsan anlarım ,bak ben orda döndüğüümüz devir i videoya çektim paylaştım ama ne hikmetse maşallah yerine deneriz bu 10 boy sapladı 20 boy geçti öyle olmadı böyle oldu gibi saf muhabbet yapmanıza gerek yok.
Bıldırki hurmalar![]()
![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)