Alican son durum ne sattın mı arabayı? Geçen gece seni Ataşehir'de görünce şaşırdım :D
Printable View
Alican son durum ne sattın mı arabayı? Geçen gece seni Ataşehir'de görünce şaşırdım :D
tek tek teşekkür ediyorum sağolun.
kısmet değilmiş anlaşılmıştı ama geri dönülmedi bende üstüne düşmedim işte hayırlısı herşeyin.
eksiklerini giderip binmeye devam müşterisi çıkarsa konuşulur yine tabiki abi:)
deniycez zaten dün kalsaydın çıkardık işte gittin erkenden ..
sıkıntı yok deneriz her zaman biliosun :)
sağolasın abi kısmet bizden çıktığında illa ki alıcısınu bulur, satılık ilanı olmamasına rağmen soran çok :)
shell'e araba mı bırakılır :D o ortam çok yanlış, gösteriş işi bize göre değil icraatçıyız biz :) başka yere çektik kaan abiyle.
:D haueaueahue artık demiri umursamaz olmuşun :D
@eren34
o rc'yi biliyorum ben merak etme :D
@zıpzıp
bro zıpkın gibi vites attın mı arabanın götünü yere vurdura vurdura düşüyor işte :P :D
aminnn Allah razı olsun kanka :)
maşallah alican
deneme videosu istiyoruz hızlı vteclerle :)
AK ile denesenize :)
Alican ile geçen görüşüldü boşa attık yokuş aşşağı Ataşehir tarafındaydık
Rolling bilmeyen iki kişi davrandık :D
Arabasını yakından gördüm maşallah tekrardan
Stepne demiri içinde 2 tükürük attım artık çıkmaz yerinden :d
denemiyor :) yakın arkadaşım hemde ama yapcak bişey yok
çıkmadın ki benle seni bi 5lik yapıyım :D:D
o halde dahi geçemez tutunurdum belli bi yere kadar belki diycem ama denedim 240a kadar hiç nefes kesmeden bi çırpıda indirdi namussuz sökük olmadığım halde :D
maşallah .......
Farketmez yavrum halan teklifim geçerli teke tek kopuk bacak operasyonuna hazırım :D
yav 1000kg arabanla 1200kg'lik arabay gider yapıyorsun ya :D 200kg atmam lazım o daimkansız bişey ancak speclerimi değiştirmm lazım bi kapak yapmaya bakar:P
maşallah güzel devirleniyor canlı olduğu belli :)
AK'ı bizim mahalleden arkadaş aldı haberin yok mu?
Bu hafta içi zor abi, başka planlarımda var bana göre plan yapmayın yani RC'yle deneyin siz.
@alper
sağolasın abi :)
he bu arada ben hala SS istiyorum:):)alican gelecek gün yakınsa beklemeye deger panpa:)
Erenle görüşüldü JDM VTİ Cuma günü bekleniyorsun :D
SS i beklemeyin ben çıkacağım zaman zaten arıyorum gelen olmuyor şimdide ben gelmiyorum hadi bakalım :)
işlerim var 1 ay çıkamam bi yere öyle görünüyor şuanda..
kanka bu hafta ben geliyodum biliyon ***** polisler atsehiri bastıgı için gelemedik tırstık:):)
İlgili kisilere pm atildi:)
yancı olarak aranızda olurum beni yanına alan direk 3 boy ilerde ona göre :D
yatıyor uykusu gelmiş :D
süprizlerle çıkarıcam bu saatten sonra inşallah
yok ben arabasız yapamam, günlük biniyorum biliyosun elim kolum ayağım herşeyim lan :D