ad vtec varmıs hızlı gıdıomus oyle duydum bende hıc gormedım ama soylenılen ıyı gıdıomus arkadasta ayırt etmeden denıyen bı arkadasmıs bı sansıne dene ıstersen
Printable View
306 lar peki tam olarak ne kadar geliyor
ad vtecle denedim. sahibi video konulmasını istemiyor koymadım o yüzden.
ad vtecin sahibini tanıyorsun diye biliyorum bende... :)
çıkıcam bi kantara da müsait olamadım bi türlü. kaç kg çıktı sizin 306gti'lar. sökülen stepne haricinde bişey var mıydı
up 306 1100kg geldı kantarda gv 306yı cıkardıgımdada 1120kg gelmıstı ts306da 1140 kg geldı sbl 306 da 1130 du sanırım ama 1200 dıye bıse yok;)
Burak hoşgeldin :D gene kurban arıyorsun gibi kendine :D
ahahaha adaş kg kg die sızlanma artık :D:D
ah be kardasım keske daha once su 306n olsaydıda eh vtecle en vtecle dneerdık bende bı tane 306 bulamıodum:D
Alican adam KG KG diye kıvranıyordu en son 1100 KG gelen 306gti bile varmış
Ne diyelim sana :D
Birde yanıma 130 KG Kaanı aldırmaya çalışmıştınn
Tüüü sana :D
işte 306gtı o kadar başarısız bır araba benımde ikinci 306 gtım ama yıne objektıf olucam cok basarısız bır araba chıplı dynoda 182 hp 200nm tork lu arabayla vtecle denemıslıgım var plaka sormayaın yanlıs olur;) ıyı sıkı bır vtı 306yla kafa kafaya gıder yol musaıtse top speedde 2-3 dakıka devam edılırse vtec harcar 306 şişer geçmiş ola:D
bu soyledıklerım tevrubeyle sabıttır kulaktan duyma degıldır ayrıca bız cok 306 yuruttuk sen o zamana denk gelmemıssın:)
lulebrgzda canlı gormuslgum var mşlah ss suan oldgundan sıkı yuryomus duyumlra gore:)
bende vtec bindim sürdüm kullandım arkadaşlarımın da var vs. gti-6 > vtec diyorum bende.. artık benim arabadan mı değil mi bilemem.
Peugeot 306 GTi 6
1lbs= 0,4535924 kg
ağırlık 1200 kg ve üstü beyler ki orj teknik verileri bile böyle heryerde, en güvenilir yerlerde.
eh vtı ıle clıo rs172 utku ıle denemıstım 2. vıtes bastıgımızda 4-5 boy atıyorsu 3. vıtes bastıgımızda kafa kafaya kaldık ve ben 5te kesıye gırdım bıraktık kendısıde buraya uye zaten oda yazar utkunun arabanın gıdısıde tartısılmaz bılenler soyler 306 gtıla nerde clıo rsle yurucen, clıo rs 2.vıteste acıyorr 4-5 boy ondan sonra o boyları koruyor daha acamıyor 3. vıteste denendıgınde mevzu cok farklı oluyor.
39 ss arac mor gıbı yanlıs hatırlamıosam eskı sahıbındeykesn yurumuslugum var gv 306 ıle ıddalı bır arkadastı ıyı bır arkadastı muhabbetı felan.
bi up vardı benim bildiğim onun da belliydi gideri maşallah o zaman yürümez denilen 306lara güzel örnek olmuştu o günkü şartlarda, keşke olsaydı da şimdi sağlıklı ve bilinen ellerde deneseydik.. inşallah şimdi ki 306yı yürütürsünüzde onla deneriz artık :):icon_tup:
kg mevzusuna gelince biraz detaylı düşünürseniz anlarsınız 110kg'lerde olamıycağını, çünkü şanzuman oranları güzel 2.0cc motor tork var ve vtec geçemiycek?? enteresan gelmiyor mu? neyse kg mevzusunu geçelim yürütmeye bakalım da hak ettiği değeri görsün 306 gti'lar. :)
rs'ler baya baya hızlandı, o zaman rs'ler açıkca söyliyim yürümüyordu potansiyelleri keşfedilmemişti, şimdi ki rs'ler typer kovalar oldu
yok yok kesinlikle, böyle bi durum söz konusu bile değil :))
benim yazılar sert göründü heralde, ama sertlik flan da içermiyor yanlış anlama yani:icon_tup:
pek hoşuma gitmiyor o tarz laflar derken arabanın abartılması filan kast ettim yani. 306 yürütmek zordur ince noktası çok.
bu arada bi postta uzunda 306 şişiyor demişsin benim ki açılıyor dipnot olarak söylüyim :D:D
bizim video hala yok piyasada :D
agırlık mevzusu dediğim gibi up 1100 kg cıkmıştı ben şahsen buragın yazdığı agırlıklara inanınyorum cunku araçların tartıldığı yer sebze hali:D yanış tartması zor gunde kaç araç tartıyo ve insanlar para kazanıyo yani yanış veya eksik tartması zor.
o znm ki denemelerde rs lerde tek polish yoktu suan hemen hemen her araçta var yani rs hızlandıysa vteclerde gti larda hızlandı yeterki işi bilen arkadaşlar yapsın ;)
edit: buragın unuttuğu nokta var şişme konusunda gv ile kadran videosu vardı unutmasın :D
şişmekten kastım devamlılık 240 gormek degıl yanı 3-4 dakıka top speedle gıtmesını kastedıyorum genel olrak soyluoyrum ben ıstısnalar kaıdeyı bozmaz aracını bılmedıgım ıcın hakkında yorum yapamam zaten.
3 kişi kavacık yolu ;) bende olması lazımdı sanırım bakarım masa üstüne