98 Siyah :icon_tup:
Printable View
maşallah maşallah
sağolun ..
deneyek mi gardaş! yürüyekmi ! :D
çok uzak kaldım rolling'lere zaten şu beyin dalgasına sorma gitsin :D
geldi gümrükten malı çekmek kaldı sadece :D:D
ufak tefek bikaç parça var onu bekliyorum
haydi bi zamet bi zamet :D
yakında yenisiyle eskisi arasında ki farkı izleriz hayırlısıyla inşallah rodajım bitti diyebiliriz yağ falan değişicem sonra ayar :)
Hadi bakalım hayırlı olsun Alican
Stene havuzunu düşürtmeyi unutma
Onsuz asla
Maşallah SS 306 GTİ
alican naptın yafruyu ya ula bi çıkarda artık bi bakalım neymiş bu SS kanka ya :) yanlız stepne işine çözüm bul yere düşünce kıvılcım çıkarınca nos basıyo herhalde sanarlar la :)
alican :D alican alican :D merakla bekliyorm kanka
Tesekkürler herkese. Rodaj mefta oldu sükür:)
Yeni bi kadran bekliyorum kanka senden sensorde bulamadik nedir durum ayar kuyar isleri ?
Bari orjinal oksijen sensörünü baglayip ayar yapin. Hiç yoktan iyidir wideband bulana kadar. Eskiden wideband mı vardı? :)
şuayb abi söküp yeniden calibre edicez sensörü öncelikle, baktım olmuyor aem getirticem başlarım böyle işe diyip. kemal gerçi distribitörlüğünü aldı innovate'nin ama sıkıldım yani wideband işinden.
projenin basından beri aksilikler bitmiyor hepte ufacık şeyler.
kanka akşam bi gel sen buraya büyük bidon domestos hediye edıcem sana arabanıda kendinide bi yıka güzelce :D
maşallah kardeşim güzel çevirmiş :D vites atışlarıda güzel :D
kurban bu işin çözümü mesutum, domestos momestos hikaye..
sağol uruç, bu halinden biraz daha hızlıydık işte, şimdi nasıl olucaz bakalım :) viteslerim iyidir
hahaha:D...
rollde yanyana geldiğimiz zaman launch kontrolü vericem o zaman gör sen :D:D
Merakla yeni videoları bekliyorum.
biliyorum abi suanda bendeki wideband piyasanın en hızlısı iyisi onu da biliyorum.
sorunu hallettik dün yeniden kalibre ettik oldu 1 haftadır saf saf bosuna bekliyomusuz :)
gelsin haftasonu ayar roll launch ne *** varsa yapıcam hepsini acısını cıkarıcam :))
cok guzel olmus cok guzel basarılarının devamını dılerımm
teşekkür ederim :)
koskoca maşallah kardeşim :)
sağolasın meriç :) bakalım pistonlu kapaklı beyinli nasıl olucak yeni videoyu paylaşırım yakında :)
Durumlar nasıl Alican
İçine siniyor mu şu andaki durum ?