bı bak bakım bende merak ettım valla
Printable View
hacim ve torkun o kadar onemli olmadigini dusunurse'k, 306 165 filan veriyordu dynolarda gordugum, iyi vtida 170-`172 veriyor, 306nin egrileri keskin dususe geciyor vti in daha duzgun, sanzdan avantajli gerci gti.. ama araclarin arasinda fark olmasi icin bir neden yok bence, 1200 kg olsa baya zorlanir gibi 306..
hACIM denilen sey torku meydana getirir zaten, gucde tork*devirdir, yani araci guc yurutur tork yan etken olur, ara hizlanmalarda ise yarar, ama kisa sanzimanla tork eksikligini en aza indirirsin ctr gibi.
sonuc= arac 1.4de olabilir ama 9000 cevirirse it gibi gider.misal ona gore kisada lazim tabi.. hatta devirli makinelerin egrileri daha stabil olur genelde avantajli olurlar..
way burak kardesım gelmıs :D nerlerdesın sen kardesım ya :D burak 306 mı aldın sen kardesım ???? alıcan burak 306 almıssa.. burak arabaya bakım yapıyorsa sna rakıbın en koklusu çıkıyor derım :D :D burakta unodan gelmedır dıkaktlı ol yanı :D hahaha
kanka sıkıntı yok benide az çok bilirsin yani ,geçilmiycek araba yok ama biliyorsun her zaman iddialı olmayı sevmişimdir :)
bu arada çıksın köklü rakipler tabi, yürüsün bu 306lar millet görsün yürümüyor denilen arabaları
jdm vtı kardesım senı yavas yavas hatırladım benım her konuma yorum yapardın hatırladınmı:D
zuhahah yaşıma nerden geldi mevzu hahahha yani biz bu yollardan çok mu geçtik diyorsun :D:D
inşallah çıkarın da bi aracı, beyin almıycaksanız kapağınızı filan işleyin deneyelim ondan sonra birbirine yakın speclerde nasıl yürüyor görmüş oluruz 306ların piyasasını arttırırız:D
filtre-egzosla gitmiyor malesef gti-6'lar sende bilirsin..
estağfirullah,2000 model..
Gençlik yaza görüşelim :)
bunlar ph2-ph3 arası ph2.5 diyelim biz buna, füme renk filan gayet güzel memnun oldum yani araçtan ben.
Burak kardeşim sen online olurmuydun yaw :) naber nasılsın daldın 2 peder ortamına :)
kapışında izleyek gençler:D
Allah nasıp ederse... sız denerken arkadan gelıp sızı geçıp ılerlemek ısıtorum :D :D amın :)