Amin.
sağolun
Amin.
sağolun
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
bizim denemeler ne oldu bi yürüyen sağlıllı peugeot la deneyemedik videonu seyrettim nekadar yaklaşabilirsin merak ediyorum.
bende denediğiniz araçları öğrendimde pek bi iyi olurmuş sizle denemembeyin aldım usa'den yola çıktı,artık o geldikten sonra çıkıcaz mecbur arabanıza piston ince conta felan koyun
![]()
niye beyinsiz geçemiyeceğinimi düşünüyorsun
sen şimdi ayar mayar 6 ay sallarsın tahtada 306 lara bir çizikdaha atamıcakmıyız bu hafta deneriz yarım çizerim beyini takınca deneriz tahtadaki yarım çizgiyi tamamlarız.
ben sana adamla nası konuşuyosun demedimki sadece neden piston ve ince contaya ihtiyacı olucak merak ettim...
geçenlerde deneyelim diye yazan sendin sonra gel dediğimizde aracı sattım dedin şimdi beyin bekliyorum diyosun...
tabiki tatlı atışmalar olucak geçme geçilme sıkıntısı olmayan adamlarız bizde sıkıntı olmaz bu konularda..
teşekkür ederim 115kg fazlalık ve 55 yanak lastiklerle böyle yürüdü işte..
yok ALlah'ın izniyle 2-3haftamız var..
mallar geldikten sonra gerisi kolay bizde bende uzun süreden beri vtecçi arıyordum iyi olur valla çizik atan kalemi kırmak düşüyor bize de o zaman![]()
oğlum sen tahtayı moleküllerine ayırıp ondan adam yaparsın la geçme geçilmede neymiş
ben deneyelim dedim 2-3 hafta sonra anca döndü konuda ibratice bey.
sana da pm attım tamam dedin ama öyle kaldı,
araba alındı denilip söze güvendik güvenmememiz lazımmış onu anladık o mevzu da bu şekilde.
geçilip geçilmeme benim içinde önemli değil ama videosuz çıkmıyorum![]()
giderli arabadır ss iyi ya birgün kısmet olursa 2 306 gtı mız 1 astra gsımız var deneme fırsatımız olursa deneyebilirz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)