işte 306gtı o kadar başarısız bır araba benımde ikinci 306 gtım ama yıne objektıf olucam cok basarısız bır araba chıplı dynoda 182 hp 200nm tork lu arabayla vtecle denemıslıgım var plaka sormayaın yanlıs olurıyı sıkı bır vtı 306yla kafa kafaya gıder yol musaıtse top speedde 2-3 dakıka devam edılırse vtec harcar 306 şişer geçmiş ola
![]()
bu soyledıklerım tevrubeyle sabıttır kulaktan duyma degıldır ayrıca bız cok 306 yuruttuk sen o zamana denk gelmemıssın![]()
lulebrgzda canlı gormuslgum var mşlah ss suan oldgundan sıkı yuryomus duyumlra gore![]()
bende vtec bindim sürdüm kullandım arkadaşlarımın da var vs. gti-6 > vtec diyorum bende.. artık benim arabadan mı değil mi bilemem.
Peugeot 306 GTi 6
1lbs= 0,4535924 kg
ağırlık 1200 kg ve üstü beyler ki orj teknik verileri bile böyle heryerde, en güvenilir yerlerde.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
eh vtı ıle clıo rs172 utku ıle denemıstım 2. vıtes bastıgımızda 4-5 boy atıyorsu 3. vıtes bastıgımızda kafa kafaya kaldık ve ben 5te kesıye gırdım bıraktık kendısıde buraya uye zaten oda yazar utkunun arabanın gıdısıde tartısılmaz bılenler soyler 306 gtıla nerde clıo rsle yurucen, clıo rs 2.vıteste acıyorr 4-5 boy ondan sonra o boyları koruyor daha acamıyor 3. vıteste denendıgınde mevzu cok farklı oluyor.
39 ss arac mor gıbı yanlıs hatırlamıosam eskı sahıbındeykesn yurumuslugum var gv 306 ıle ıddalı bır arkadastı ıyı bır arkadastı muhabbetı felan.
bi up vardı benim bildiğim onun da belliydi gideri maşallah o zaman yürümez denilen 306lara güzel örnek olmuştu o günkü şartlarda, keşke olsaydı da şimdi sağlıklı ve bilinen ellerde deneseydik.. inşallah şimdi ki 306yı yürütürsünüzde onla deneriz artık
kg mevzusuna gelince biraz detaylı düşünürseniz anlarsınız 110kg'lerde olamıycağını, çünkü şanzuman oranları güzel 2.0cc motor tork var ve vtec geçemiycek?? enteresan gelmiyor mu? neyse kg mevzusunu geçelim yürütmeye bakalım da hak ettiği değeri görsün 306 gti'lar.
rs'ler baya baya hızlandı, o zaman rs'ler açıkca söyliyim yürümüyordu potansiyelleri keşfedilmemişti, şimdi ki rs'ler typer kovalar oldu
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)