User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
38 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 1.6 ies&1.8 clio rsi rolling

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı uGuR8505 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işten fırsat bulamıyorum moruk özledm yoksa trakya havasını yakında gelicm inş tekrar 106 da bnde özledk tekirdagı=))
    gelin tabi oglum beklerız 2 muhabet çevirelim al sarı kızı gel olmadı tek basına

F3Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende rsi kullanıcısı olarak çok üzüldüm o clio'ya gerçekten ama honda sıkı yürüyor başarılar...
    ///RENAULTsport

PPRMotorsport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ies ayırmış. Maşallah.

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı yos14 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende rsi kullanıcısı olarak çok üzüldüm o clio'ya gerçekten ama honda sıkı yürüyor başarılar...
    teşekkürler hocam saolasın

Alıntı kanashibari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ies ayırmış. Maşallah.
    tesekkurler

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106arts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkez istediği kadar denesin video ceksın ugrassın arabası cok temiz olsun naparsa yapsn milletin aklında hangisi geçerse o geçmiştir yada motoru yoktur o yuzden geçilmiştir ...
    doğru söylemişsin
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uGuR8505 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işten fırsat bulamıyorum moruk özledm yoksa trakya havasını yakında gelicm inş tekrar 106 da bnde özledk tekirdagı=))
    güzin ablanın programına döndü burası uğur çık ulen şurdan özelden yaz panpa
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rsi böle gitmemesi lazım biz de kullandık zamanında...
    8 valf değil de 16 valf olsaydı yıkım olacaktı da işte naparsın ...
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

battal4559
    Misafir
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Meğer face şifre vs lazımmış Benim face im yok ondan izleyemiyorum. İes gene maşallah hali vakti yerinde ama o rsi hakkında daha yorum yapmayayım
    eren kardeş konuyu hortlatmış gibi olucam fakat.. insanlar bazen insan gibi olmuyor, iesin kapak taşlı, headers ve hava filtresi var 130 bnde benle yarışırken 1lt yağ yaktı neyse arabamda baskı balata bitikmiş ve acemiydim redline seslerini rahat duyabilirsiniz...ve eren kardeş sennle konuşmak isterim yani rsi bilginden faydalanmak isterim..
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayatımda bu kadar turşu bir rsi görmemistim, onu da gördüm.
    turşu demek ağır kaçıyor buraya bunu koyan arkadaş bazı şeyleri eksik söylemiş... ne kadar kapak taşladığı belli değil... araç hala bende ne kadar turşu olduğunu gösterebilirim...

1.6ies ile RSI gecmek imkansız normal sartlarda.
    aynen öle normal şartlarda hiçbir ies geçemiyor zaten...tekirdağda ustaların benm arabamdan anlamasından kaynaklanıyor...

Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İes kullanımı zaten otobanda geziyor gbi o sekilde bile rsi geçiyorsa ben rsi ye broadway motoru swap yapmıslardır derim
    burda araç bende yeniydi ilk roll denememdi hayatımda... arabam düzgün yürüsün iyi yürüyen rsi lardandır... sıkıntı yok buraya bunları yazmamın amacı bu... tamam arabam geçildi ama eksik yazılan şeyler war.... o kadar kapak taşlamış ki yarışmadan önce 1 lt yağ koydu 2 kere yarıştık yağ seviyesi normale inmiş 130 bnde araba... benm rsi m 235 bnde kapak açılmamış düzgün araçtır.. o zaman baskı balata bitikmiş anlamazdım renodan 2 yıl bmw kullandıktan sonra inip renoya binince böyle oluyor...

battal4559
    Misafir
    birşeyler yaparken geçildiğimle ilgili sorunum yok yani, yer yer 1.4is e bile geçilirim... amaç o deil söylersn şunlar şunlar var bende , rsi da ise baskı balata bitik ve egsozda kasıntı warmış dersin olur biter... yüzümün halini çok beğenmiş yüzümü görecek yakında.... ben daha yeni gördüm konuyu o yüzden cwp yazdım herkes herşeyi bilsin yani...

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pampiş roll dünyası yıldızlar geçidi gibidir bazen en tepede parlarsın sonra bı vites cartlatırsın yıldızın kayar.dolayısıyla geçilsen ne olucak geçsen ne olucak bu senenın en ıyı yuruyen roll arabası dıe oscarda vermıcekler o yuzden sikinti yapmaya gerek yok.yanarım yanarım ömerin iesi bi geçemedim ona yanarım.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

battal4559
    Misafir
    ben yanmıyorum kardeş bak ne kadar güzel söylüyorsun... hani burda yüzünü görmek çok güzeldi falan yanlış şeyler yani..geçtiysen geçtn videonu koydun tabiki koyucaksın ki senden kat kat üstün b arabayı geçtn ama yorumlar insanın canını sıkıyor... altına ayrıntı yazmazsan insanlar tabiki cacık der arabama....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi daha denemez zaten sende sıkıntılar bittiyse. OOhoo geçtiğim araba ile mi deniyeceğim diyecek.
    IN BOOST WE TRUST

Murat Özcan
    Misafir
    arabam gitmiyor demiyorsunda kapak taşlanmış diyorsun bu kadar sallıyamassın,benim arabam ciğerli kapak taşlamaya falan gerek duymadım hiç bir zaman önceki sahibi özkandı aracın erkan kullanırkende geçmiştim onu neyden bahsediyorsun sen araştır biraz koydurtma o videolarıda bana şimdi,arabanın baskısı bitikmiş orası sorunluymus burası sorunluymus o zaman getirmeseydin o aksam aracını sen istedin denemek geldim denedık,yüz halini falan anlamam sıkıntı yok bol bol görüyoruz zaten birbirimizi,senden öncede dolu adamla denedim ben yağ doğal olarak eksilcek nerden gene 1lt yag koymusum yanımda bile değildin çok az bir yağ takviyesi yaptım seninle denemeden önce oda sana denk geldi,nasıl bunu kapak taşlamaya bağlıyorsunda göz göre göre yalan atıyorsun burda anlamadım gülüyorum sadece yazdıklarına..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106arts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkez istediği kadar denesin video ceksın ugrassın arabası cok temiz olsun naparsa yapsn milletin aklında hangisi geçerse o geçmiştir yada motoru yoktur o yuzden geçilmiştir ...
    malesef doğru söylüyorsun
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    elinize sağlık, güzel deneme olmuş, ama 3 te 70i anlamadım, araçların tork band larını mı deniyorsunuz ?

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malesef doğru söylüyorsun
    doğru söylemişsin

dejavu

battal4559
    Misafir
    Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabam gitmiyor demiyorsunda kapak taşlanmış diyorsun bu kadar sallıyamassın,benim arabam ciğerli kapak taşlamaya falan gerek duymadım hiç bir zaman önceki sahibi özkandı aracın erkan kullanırkende geçmiştim onu neyden bahsediyorsun sen araştır biraz koydurtma o videolarıda bana şimdi,arabanın baskısı bitikmiş orası sorunluymus burası sorunluymus o zaman getirmeseydin o aksam aracını sen istedin denemek geldim denedık,yüz halini falan anlamam sıkıntı yok bol bol görüyoruz zaten birbirimizi,senden öncede dolu adamla denedim ben yağ doğal olarak eksilcek nerden gene 1lt yag koymusum yanımda bile değildin çok az bir yağ takviyesi yaptım seninle denemeden önce oda sana denk geldi,nasıl bunu kapak taşlamaya bağlıyorsunda göz göre göre yalan atıyorsun burda anlamadım gülüyorum sadece yazdıklarına..
    göz göre göre yalan atıyorum öle mi? ben arabanın acemisiydim anlamıyordum geçer sandım süremedim bunda bi sıkıntı yok zaten...geçilmemle ilgili değil konu buraya bunu paylaşmışsın altına yazarsın arabalar böle böle diye... geçerken yüzünü görmek çok hoştu falan olmucak şeyler...sen beni geçttiğinde adam akıllı indim arabadan helal olsun dedim kutladım.... ha sen buraya bunları yazarsan bende bunları yazarım...kapak taşlı olduğunu herkes biliodu benm bu yalanı atmya ihiyacım yok...

BlackEmperor
    Misafir
    Alıntı _FrKn_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dejavu

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı battal4559 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    göz göre göre yalan atıyorum öle mi? ben arabanın acemisiydim anlamıyordum geçer sandım süremedim bunda bi sıkıntı yok zaten...geçilmemle ilgili değil konu buraya bunu paylaşmışsın altına yazarsın arabalar böle böle diye... geçerken yüzünü görmek çok hoştu falan olmucak şeyler...sen beni geçttiğinde adam akıllı indim arabadan helal olsun dedim kutladım.... ha sen buraya bunları yazarsan bende bunları yazarım...kapak taşlı olduğunu herkes biliodu benm bu yalanı atmya ihiyacım yok...
    araçların genel özelliklerini zaten belirttim ben körü körüne koymadım ki videoları neyi bahsetmemişim genel olan şeyleri söylemişim zaten motor gücü içinde kaç kişi olduğunu kaçıncı vitesle bastıgımızı vs vs.neyse yüz ifadesi olayınıda okuduysan orada gülücük koyarak yazmısım kötü bir niyet olmadıgını zaten anlaman lazım olsa gulucuk koymam ayrıca bu forumda çoğu videoyu gir izle deneyenler birbirine takılırlar yorumlarda falan neyse,senin yalanın 1lt yağ koydu 1lt yağ eksilti yok kapak taşlı ondan eksiltiyor vs vs şeyler söylemendi,dedıgım gıbı çok az deneyeceğimiz için yag takvıyesi yaptım orda oda çok normal bir olay sıkınca zaten yag eksıltır her araç herhangi bir kapak taşlama aracımda yok bunu sen uydurmusun burda ılk defa senden duyuyorum çok şaşırdım olsa neden söylemiyim herkes tanır bilir beni bir şey varsa veya yoksa söylerim bunuda geçtim,yarıştan sonra iyi güzel kutladık birbirmizi kötü niyetli olsam neden senin yanına gelip güzel yarıştı 2 aracada maşallah diyim ki neyse...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)