izledikçe izleyesi geliyor insanın... maeşallah araçlara daaa sahiplerine deee şöförlerine deee
Printable View
izledikçe izleyesi geliyor insanın... maeşallah araçlara daaa sahiplerine deee şöförlerine deee
ismetim ellerine sağlık,golfe ve özellikle yusufun cupraya kocaman bir maşallah:)
öncel
maşallah araçlara :)
2 tane uçak gördüm sanki
Allah kaza bela vermesin 2side çok güzel yürüyor.videolar süper zaten
cupra yusuf diye dostuma ait aracı her nekadar 6 ay kadar öncealsada allah birturlu yuzune gulmedı hep bir aksılık oldu,hep en iyi parçaları aldı ama bellio lan sebeplerden dolayı hep garajda hep garajda yattı düzen tutturabilmek için...ama en son çıldırdı verdı adamına gönderdi istanbula bu hale geldi araç...allahım esirgesin,şimdi ağzı kulaklarında ama hakeden bir arkadaşım,darısı ali kaanıma...ögün cupra 7700 devirde 297 km surate geldi ben tam 290 ı gördüm aynı anda firene bastık aracı alikaan kullanıyordu...durduğumuzda alikaanın ayakları tıtrıyordu :) kolay değil 297...
Maşallah! Allah tekerinize taş değirmesin.
Istanbul da Bayçu, Adana da Ali Kaan Çu :hahaha: :D :D
hadi bakalım hayırlı olsun...... öncel bekleriz en kısa zamanda hacım
ismetin cekimleri cok gusel bu arada.....
maşallah araclara:icon_tup:
maşallah araçların hepsi harika duruyo ve gidiyor golf r ayrıca müthiş bi araba maşallah
maşallah araçlara kazasızz belasızz hızlanıoruz sankiii...;)
cok keyifli, golf biraz daha devir cevirse ust hizlarda daha guzel yuruyecektir.
maşallah iki aracada..
maşallah 2 araçada kazasız belasız binmeniz dilerim.
Maşallah kazasız belasız binin çok zevkli