98 yılında opel astra aracım vardı 1.6 100 hp idi ve yanlış hatırlamıyorsam araç 6800 çeviriyordu,yani şuandaki golf r ile aynı...bu sebeple dsg şanzumanı yazan mühendisin ben burdan taaa ....................
Printable View
iki aracada maşşallah ikiside birbirinden güzel denemeler çok güzel iyi günlerde gazlamanız dilegiye....:D:D
çok iyi gitmişsiniz araçlara maşallah cupra kaçı gördü acaba ?
maşallah her ikisinede güzel gece idi..maşalllah diyelim sorunsuz sıkınıtısız olarak 450 hp yürümeleri olayın en güzel tarafı ;)
TFSİ üniteler harika tasarlanmış yaw ne güçler hızlar böyle maşallah...
Golf'ü yine dsg kısıtlamış
Maşallah 2 aracada tfsi lara hayran olmaya başladım..
maşallah özalda bir ara fena sıkıyordu cupra
videolar çok iyi iki aracında maşşallahı var :)
DSG'nin vites geçişlerine ayrı bir hasta oldum çok güzel :) ah birazda devir dönebilse :(
Massallah golf r ciddi begendigim bir arac kazasiz belasiz
İki aracada maşallah iyi yürüyor ikiside.
maşallah her 2 aracada, aradaki kilo farkı ne durumda acaba ?
maşallah cupraya
zaten yarışırken okadar çok vites atıyorumki acaba aracım 8-9 vitesmi lan dedim bir ara :) ben vites çakıyorum cupra hala aynı viteste anasını satim bela oldu zaten bu cupra başıma :) tam kopacam kafa kafaya gidergibiyiz vites atıyorum herşey oanda bitiyor....burdan bayçuya sesleniyorum bayçu gör halimi acı bana ne hallerdeyim yap şu işimi maduruuuuuuum :)
Maşallah iki aracada Golf R devir biraz daha uzun olsa arac sahibinin istedigi gibi sanırım cok daha eglenceli goruntuler cıkıcak ortaya... Her iki aracada 41 kere masallahh....
Maşallah izlemesi çok zevkliydi .