Maşallah araçlara,güzel kareler.![]()
cupraya masallah diyorum
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Araçlara bravo..Sanırım eninde sonunda herkez cupra cı olacak..
Ben Golf ün sesini beğenmedim bir tek deli gibi süratli ama sesi kulağa hoş gelmiyor..
Allah kaza bela vermesin...
golf karşıdan gelirken sesi güzel ya duymanız lazım
maşallah ıkı aracada zevklı deneme olmus kazasız belasız
allah kaza bela vermesin bin kere maşallah
yusuf ve melih ayaklarınıza sağlık, allah kaza bela vermesin çok keyifli olmuş
bu gidiş ve bu sürat adamı Cupra'cı yapar yani![]()
MAŞALLAH 2 aracada sahiplerinide tebrik ediyorum ALLAH kazasız belasız sıkıntısız kullanmak nasip etsin . artık ADANA kendi büyük turbolu tfsı araçlarını görecek taaaaa istanbuldaki büyük turbo TFSI ların bimem kaçkere üst kapak değiştirmiş bilmem sibop eğmiş gibi boş ve aslı astarı olmayan anlamsız konuşan bi kaç ŞEREFSİZ İÇİN kapak olur bu araçlar inş.
tekrardan MAŞALLAH DİYORUM ve ALLAH yardımcınız olsun diyorum. cadı kazanı gibi bi memlekettesiniz kardeşim sizin oralarda meyva veren ağaç taşlanmak şöyle dursun kökünden söküyolar heralde.
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
araçlara maşallah.
denemelerin ve güzel videoları bol bol isteriz.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
masallah 2 aracada
ızlerken aklıma takıldı kusura bakmayın ama 1.8 1.9 gıbı basınclarla gt30 gıbı bır turbo ıle daha agresıf beklerdım aracları ne bıleyım soyle catır patırlı tutunmaya cabalayan 2 arac ama hıssettırmeden gıdıyorlar heraldekazasız belasız tekrardan ALLAH nazarlardan saklasın
![]()
Maşallah her iki aracada.Yine merak ettiğim bir denemeydi,büyük turbolu r ve cupra denemesi.Cupra enteresan bir araç hakikatenGolfün,var ise bir an evvel devir işini halletmesi gerekiyor.Benim polo gti 6800 fena sayılmaz ama golf için daha en az 700-800 devir var.
Ben gidişinden anladım,bu cupra aynı Kaan sürüşü gibi gidiyor dedim,yanılmamışım![]()
sizin orda meyve veren ağacı taşlasalar bile Kayseriden yine iyidir sanırım. Kayseride gözleriyle takla attırırlar valla arabaya. Nasıl bir şehir nasıl bir rekabet nasıl bir zoruna gidenler memleketi anlamadım. Neyse canınız sağolsun. Aracınızın sesi de gidişi de gayet güzel. Şanzuman yazılımı konusuna da bi müdehale de bulunabilirse o zaman üfff diyorum.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)