daha adanaya geleli 10 dk oldu,aracın yazılımını ümit doğan yapmıştır ve açıkçası umutsuz gittiğim ankaraya mutluluk çinde döndüm araç suan 7500 ceviriyor dolu dolu...tork limiti açıldı 500 nm oldu yazılımda yani orjınalınde 400-600 nm olarak alarak çıktı ekranda ama ümit doğan 500 nm olarak uygun gordu zaten stage 4 yapacaksın ozaman ıstanbul donusunde 600 nm tork limiti zorlar devrıde 8000 yaparım dedi...birazsonra yarış var eski bkr cupra yusufun stage 3 çu ve ben yusufla aramdakı farkın kapatacamı sanmıyorum,cunku fırıldak boş durmuyorki anasını satım debriyaj balatası nı aldı stage 2 sanırım 2 boyu daha var ama belkı ben işte o boyu kapatırım ümidiyle gidiyorum
hani görelim gençler şu deneme sonucunumelih aracını çok merak ettim
önceki halini biliorm acep şimdi nasıl oldu
700 devirin bolluğu çıldırtmıştır arabayı tahmin edebiliorum
![]()
Merakla bekliyoruz, video olsa harika olur. Hayırlı olsun melih bey, Allah nazardan korusun
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
dün ankara dönüşümde 80-292 km surate cıkış ivmelenmesi çektik... haliyle ben çekince iğrenç olduşu vidyo olayını birturlu çözemiyorum o vidyoyu koyacam birazdan
Şimdi dahada merak ettim 7500 devir olayını.Konu başlığındaki Cupra ile bir kez daha deneseniz ne iyi olur![]()
valla bende merak ettım sonucu.melıh deneyecegınız zaman haber verın vantuzlu kamera ayagı ve guzel kamera var.duzgun bı cekım yapalım![]()
millet uykusuzluktan şikayet ediyor, 60 kg yuz jokey gibisin diye diye sür babam sür bende sürekli 280+ gitmekten heryerimi kasıyorum bide üstüne full adrenalin pert oldum valla![]()
bugün inşallah bir mani olmazsa denemeleri tamamlicaz. Allah önce hepimize sağlık sıhhat versin sonrada kazadan beladan eksik uzak etsin. Hepimizin emekleri ve bir dünya masrafları var. Allah utandırmasın!
""MAAŞALLAH""
¢αт¢н мє ιf уσυ ¢αи...
== Bükemediğin bileği öpeceksin... ==
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)