DBS de yürümüyor maşallah koşuyor koşuyor![]()
yanlış anlaşılmasında ben araç içi videoları görmek isterim,
Eray abi ile denendiğinde DBS komple söküktü,
sonradan toplandı galiba,
DBS E36 M3 geçemez gibi bir iddam yok,
sadece fark çok fazla geldi,
M3 sağlıklı ise bu kadar fark olamaz diye düşünüyorum,
kaldı ki piston, kol, kranktan söz edilmiş,
Saygılar![]()
e46 m3 le bu şekilde gitmiş o zaman kilit ,enjektör yoktu ve lastikleri iyi durumda değildi.
o denemelerde vtec altı yapılmıştı...
yigit izle ve ağla kardeşim keyfini tam alamadan sattın gittin![]()
Yiğit'e 55425728782 kere o araba satılmaz dedik başının etini yedik dinlemedi.
Ama maaşallah alan kişide hakkını veriyoızleyıp aglamak duser bize
![]()
![]()
Allah razı olsun herkesten iyi dilekleri için. bu arabada emeği geçenleri artık hemen hemen herkes biliyor ve hepsine tekrar tekrar teşekkür ederim harcadıkları emekler için.
teşekkürler ( DR. ECU, MİNİKS KARDEŞLER, MAXİBOOST, SAVAŞ MOTORSPORTS, FATİH ERDOĞAN, YİĞİT-Y )
bu arada merak edenler için sölüyorum denediğim araba yeteri kadar sağlıklı bir m3 ve ayrıca DBS type-r ın içide koltuklarına kadar takılı durumda
eyvallah kardeşim Allah razı olsun
![]()
eyvallah kaancım teşekkür ederim
ayaktamı? amuda kalkıp alkışlamak lazım gerçekten savaş abi çok iyi bir usta, iyi bir abi, iyi bir dost, iyi bir insan ustalığının yanında. SAVAŞ MOTORSPORTS
eyvallah selçuk abi
eyvallah kardeşim
eyvallah enescim
hayır kardeşim arabaya hiçbir şey yapılmadı. bide daha farklı işlemlerden kastın ne acaba
![]()
eyvallahhh mehmetcimm. arkadan bekliyorsan aldanırsın biraz fazla ilerlerdeyim galiba
![]()
![]()
eyvallahhhh yeğennnnn
eyvallah lütfücüm
eyvallah koraycım saolsın![]()
Garage Savaş MOTORSPORTS
Mapped by Dr. ECU
0-402mt. 13.5 sn. / DBS Type-R
dbs saglıklı bır m3 u bu sekılde rahat rahat gecer masallah ıstteyken hızlıydı hala hızlı =)
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
bi dbs gördüm sankimasallah ya yine formunda . bu arada dbs e36 m3 videosuna şaşıranlar e46 m3 ve z3 m roadster videolarını da izlesinler . o zaman zaten şaşırmazlar bu e36 m3 'e .
maşallah dbs'yi seviyoruz..![]()
Kocamman bir maşallah debeseye, emeği geçenlerin de ellerine sağlık...
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
k20 makınası hafıfe alınmamalı cıddı setuplarla cıddı gucler alınıyor hem n/a hem turbo..eskıdenmıs aaa m3 gecmıs ohaa olmaz ole sey..m3mus stımıs evoymus cupraymıs cok gıdıormus dınlemez yapılı k20 masAllah orcun abım guzel gazlıorsun aracının keyfını sonuna kadar cıkartıorsun cok taktır edıorum senı..bu arada aracımın speclerınde ufak deısıklıkler yaptım bı dahakı yarısta gorusmek uzere..
![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
maaşallah orçun . fena gidiyo![]()
DBS ayakta alkışlanması gereken bir makina. gerçekten muhteşem gidiyor.. yiğit-y ninde emeği çok büyük..
araç sahibi tam anlamıyla hakkını veriyor. allah kaza beladan korusun. tekrardan MAŞALLAH...
EcuTech
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)