tünay kendin ettin kendin buldun kardeşim :)
Printable View
tünay kendin ettin kendin buldun kardeşim :)
tekrar acıklama yapıyorum o saxo zaten benı gecıyor her seferınde ama 3 vıteste gecmeye baslıyordu...bu denemede ben yaklasık 45oo devırde falan bastım o yuzden 3 de gecemedı sonra baya dık bı yokus geldı ...zaten gecmesı beklenıyrdu ama yokusun etkısıyle ayırdı resmen olay bu...:)
saxo maşallahı var:)
vts iimiş ya ilk videoda sanki soradan dolan bişiler var gibi olmuş :D
nos var nos:p
maşşallah maşşallah gzl gider vts :):)
tünaycım VTV 87 yi hiç bi fransız böyle geçmedi yau bendeyken ne yaptın arabaya hayırdır :)
fatıhcım walla bu fransız baska gormen lazım...daha bu arabadan baska benı gecen fransızyada japonda olmadı:)
arabanın ayarları ii kardeşim, arabasına ii bakan adamdan aaraba aldılar :)
Tünay ne var bu saxo da modifiye olarak?
superchıps, pasaoglu tımıng. kn fıtre kıtı. ıskender ekzos, ss magnum son susturucu...
valla fatihcim senden aldıgımız halinden şu an en kötü 1-2 boy daha iyi gidiyor araba 165hp vtec işte,, başka 2001 90.000de filtre egsozlu bi saxoyu 3-4 boy geçiyor tünay,,
bide 17" leri unutmamak lazım, 15"leri takınca çok ciddi zor geçiyorum boy olmuyor arada..
şu tayyarı bi getirde 3lü bi basalım ya çok merak ediyorum ben ne kadar fark oluyor..
Ya hakkaten tork ozurlu bu fiteqler yuw... :D
hee bide aklımdaken solıyım bi timing yuksek hızda çok gösterıo kendını yaw:)4. vitesten itibaren kendını bellı edıo sanırım....:);)