Olm utkunun ayarı atlamışsın :P
Printable View
olay su caglar arabasına yakısıyor herif arabaya binin ce bir butun oluyoo özünde varmış SAXO culuk ;)
vtec yurutmrk ustalık???
nıe 60 modelaskerı kargo ucagımı bu ???
benım elımden bu kadarı gelıyo kardesım..napalım ogerenırızbızde bıgun...
ayrıca nedense sureklı acıklamak zorunda kalıyorum saxo benı duzde de gecıyor zaten bız sadece eglencelık bır vıdeo koyduk vıdeonun basındada belırttıgım gıbı bı garıp bır deneme oldu benı daha oncegecmesı gerekıyordu sonradan cok aıı gectı bız desasırdık aslında....
ayrıca ben kopmlekslerı olan bı adam deılım arabamdan da gayte memnunum...baska hıc bır arabaya karsı benı uzmedı...
bır de saxoda benım vtec te cagların ıkı arabyaı beraber aldık gunun en az 6 7 saatını beraber gecırırız caglarla...dolayısıyla bız cok rahatız sız de rahat olun...sadece eglence...
haa vtec gıtmıyo sahıbı kullanamıyor dıyen de olabılır...gonul rahtlıgıyla bunu soyleyen arkadaslara verırım arabmı gezebılırler...cekınmesınler...
burası aktif buraya yazayım :D
maşallah saxo çok güzel yürüyor, bir ara buluşsak araba falan denesek eğlenceli olabilir kanımca havalar iyice bozmadan
ha bu arada yanlıslıkla caglarınkını vermısım 31 onunkı :D bwnımkının sonu 32...:D
ya o arabada benden önceki sahibi arabaya ayda bir biniodu ve hep araba kuurm bağladığından dolayı ilk 40-50 km gitmiodu baskı balatası filanda eskiydi yani o durumuyla bnm 106 ya filan eşdeğerdi,bide ben satmadan 2 gün önce debriaj set deişmiştim çağlarlarda gelip aldılar o gün şanslarına baya ii gidiodu ben sattığımda ama test edemedim pek çağlarlar edio işte :)
he bide bence vtecte kısa yoksa geçemez bu tarz saxo ve 106 yı
ok fena deildi denediimde ama sarıdan zayıftı
sarı dengesız biraz:) senle denediğinde baya iidi....
yokusta eh işte, inişte güzel gidıo:)
abi valla işlerden güçlerden baya yogundm ama kısa zamnda görüşcez inş..uzun zaman oldu görüşmeyeli..tabi canım bendeyken eksoz bile yoktu arabada boguyordu resmen arabayı.. 17 ile zaten en kötü 1 boy fark ediyor 15 olsa çok değişiyor..
Tünaycım teşekkür ediyorum arabama böyle güzel baktıgın için belllimi olur günün birinde belki alırım senden :)