Maşallah Hakan abi, Allah nazarlardan saklasın ZD yı,
Maşallah , Allah kaza bela vermesin..
maşallah zd kazasız belasız.
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
pis kenafir gözlü senilan adamın senin hayatı kadar motor tecrübesi var
ya kimse kimseyi bilmeden tanımadan bu şekilde yazmasın yaw ona bakarsanız fatih de ömrünü motorlara vermiş bi adamtanımayınca böyle oluyor
motor işlerinden hiç anlamadığım içinde sadece maşallah diyebileceğim hakan abi zaten araban çok güzel bunu biliyoruz![]()
Masallah abim bnm cok normal sonuc hatta sanirsam gecmekte gec bile kalmisin. Sanirim 200-220. Gibi geciosun
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
hakan abi gerçekten çok güzel zd9000'de bu yakışırdı zaten allah kaza bela vermesin nazar degmesin agiz tadiyla bin abi.....
geçmiş işte maşallah, bolt on bi cupra çok başarılı.
Kanka bastiklari andan 10-11 saniye sonra motor geriye dusuyor 80-100 gibi basiyorlar sanirim cunku 600 rr 1. viteste ben olsam 2. vites debriyaj cekerek basardim.. 100-200 6 küsurlu saniyelerde 600 rr in muhtemelen son suratine dogru geciyor zatende 600 rr kaskla kapanmazsan 265 gibi bayiliyor kasksiz kapaninca 287 gibi bitiyor tabi bu bir onceki kasa icin gecerli.. Yeni kasa daha hafif daha basarili.. Benim merak ettigim stock 997 Turbo ile nasil olur Cupra cunku beni kadranim bitene kadar onume gecirtmiyordum..
Masallah deneyenlere araclarina nazar degmesin
unless you ride the beast
you wouldn't understand
maşallah taşıtlara sonuç bence gayet normal da bu cupra nın inan ın beyaz dan ne - si var o 1000rr geçiyo ya o bakımdan![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
maşallah zd cupraya .
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
masallah hakan abi cok guzel...merak ettigim bir sey var hangi süratlerde motoru yakalamis oluyorsun ve ne kadar top speed yaptiniz bu videoda?
!! Yngwie J. Malmsteen !!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)