aç o zaman konuları iyi oku bak arkadaşım ben şunu geçtim bunu geçtim demedim sadece gazladım paylaştım ok.
Printable View
valla inancım seni görmesemde ünvanın buralara kadar geldiği için seni pek kaale almıyacağım ne desen haklısın konuş nasıl olsa orası istanbul burası ankara yapacak bişey yok:)
ben sadece kafama takılan gerçekleri yazıyorum senin düşündüğün gibi olsa burdaki her yarış videosuna olumsuz şeyler yazmam lazım ama öyle bişey bulamassın boş boş yazı pek yazmam,bakarım bişeyler yanlış bunu tabiki dile getiririm sonucta burası bilgi paylaşım sitesi ve oldukcada popüler eksik bilgi vermek yanlış olmazmı?
inan kardeşim umarım anlamışsındır öyle saçma sapan cocukca cümleleri kaale alıp buraya küfür saydıracak yaşı geçtim sana hayal aleminde başarılar
bide hazımsız derken neye göre hazımsız :D yakında arabam biter Allah ın izniyle sonra bütün cupralarını üste üste koy gel deniyelim :D
motorda var deniyecekte geçersin diye onu soyleyemedim :)
arkadaşlar inan ın üstüne bu kadar gitmeyin,şahsen ben hatırlamıyorum 1000 lik geçtim veya geçerim dediğini,denemiş video sunu paylaşmış,size gerçekçi gelir veya gelmez bu kadar uzatmaya gerek yok!hepimizin verdiği emekler var bu araba işlerine,eleştirmek herkezin hakkı ama lütfen incitici ve gurur kırıcı olmasın.en efendi insan bile bazen yazılanlar o kadar küçük düşürücü oluyorki direk sert bir şekilde tepki verebiliyor.rica ediyorum dikkat edelim.İNAN arkadaşımız gerçekten çok iyi bir insan dır tabiiki tanıyabilseydiniz,aynı ortamda bulunsaydınız beni çok daha iyi anlardınız,saygılarımla....
yok araban olsun işallah onunla deneyelim hem arabanı görürsün nasıl olmuş diye;)
üst üste olmasınada gerek kalmaz ozman hem.
arkadaşlar kırıcı olmaya gerek yok altı üstü teneke parçası sonuçta herkez çektigi videoyu paylaşıyo.
benim bildiğim yapılı rs2 başka bi gezegenden gelme ama .. :) dimi fatii abi :D
ne guzel soyledın ama :)
bu da ıspatı olsun Audi RS2 crazy acceleration - YouTube
deneriz o zaman sıkıntı yok..hee başka araçlarla denemem anlamı çıkmasın ben HERKEZLE denerim geçme geçilme derdim olmadığını benle yarış yapan vede tanıyan herkez bilir o yüzden bana pek atarlı giderli konusmayın lütfen :)
araç çıksın pm atarım konuyu kirletmiyelim ;)
tamam arkadaşım bendede geçmek veya geçilmek mühim değil, bütün cupraları üst üste koy demen burada atar yapmandır o yüzden yoksa sende geçebilirsin bende geçerim ben herkezi kapsamana takıldım yani, yoksa kimseye atar yaptığımız yok ok dediğin gibi fazla kirlenmesin ortalık araçın çıkınca pm leşim biyerlerde buluşur deneriz...